Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Raspberry Pi
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
üzenetére
Ez a hangminta egészen addig működik, amíg a hanglejtés, ütem ugyanaz és nincs környezeti zaj.
Annó Nokia 3330-ason próbáltam, a csendes szobában egész jó volt az arány - ha éppen úgy ki tudtam ejteni, ahogy felvettem -, az esetek talán felében felismerte mit akarok tőle. De kint az utcán, vagy forgalmasabb épületben a felismerési arány a nullához konvergált. Trükkös voltam, felvettem a jellemző zaj mellett, akkor meg a csendes szobában nem akart működni.
Szvsz zsákutca.
Amúgy elnézve a kínlódást, a megoldás eleganciája hagy némi kívánnivalót maga után és akkor ezzel sztem mindent el is mondtam.
Vagy normális STT motorral, vagy sehogy. Frankó dolog az Autovoice is, de ha nincs szélessávú net, akkor nemes egyszerűséggel nem működik. Ez van.
Amúgy ha jó a lefedettség, akkor 3G és fölötte tök jól megy és alig generál forgalmat is. Egyszerűen nem indokolt offline kínlódni. Persze ha térerő sincs, akkor meg már ott egye a fene!
Kíváncsi lennék amúgy hogy működik a Voice Search motorja. A netes pár kilóbájtos forgalom után nem hinném, hogy a felvett hangot küldi ki a szervernek. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Jelentem, helyes volt az elgondolásom, az alap tökéletesen működik, bár ehhez kellett Tamás hathatós támogatása is. Megkérdeztem, hogy van -e valami ötlete és azt írta, hogy be tud építeni a Robot kimenő hívás eseményéhez egy kapcsolót, ami nagyon korai stádiumban meg tudja szakítani a hívást. Két óra múlva már volt egy ilyen verzióm. Pl. egy wifi kapcsolás így néz ki:
Létrehoztam egy új, "Hangparancsok" névjegycsoportot. Ebben létrehozok egy új, "Hangparancs Wifi Be" névjegyet. A hangparancsot azért írom bele, hogy az összesített névjegyzékben se szétszórva legyenek a hangparancsok. A névjegyhez rendelek egy teszőleges számot. Ez a névjegy megjelenik a VoiceDialerben. Rendelek hozzá egy "kapcsold be a wifit" hangmintát. A Robotban beállítom a kimenő hívás eseményt az adott számmal és bejelölöm a megszakítás opciót. Az eseményhez hozzárendelem a wifi bekapcsolás műveletet és esetleg egy "wifi bekapcsolva" TTS -t. Ennyi. Indítom a dialert, kimondom a parancsot, a dialer pedig indítja a hanghívást. A Robot megszakítja a hívást, mielőtt az Android hívásmenüje meg tudna jelenni és végrehajtja az adott számhoz rendelt műveleteket. Persze a módszer messze nem hibátlan. Ennek leginkább a VoiceDialer az oka. Erre a hangminta módszer alapra kéne írni egy olyan alkalmazást, amit:
-a Tasker be tud hívni úgy, hogy a háttérben, vagy kikapcsolt kijelzőnél is fogadja az utasítást
-ne híváson keresztül, hanem direkt módon, mondjuk broadcast üzenetekkel kommunikáljon a Taskerrel
-a mintaegyezés küszöbértéke állítható legyen, illetve egy utasításhoz több hangmintát is tudjon tárolni.
Szerintem lenne potenciál egy ilyen Tasker pluginban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Automata kávégépek
- Tőzsde és gazdaság
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs