Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Teasüti

nagyúr

válasz #79335424 #3297 üzenetére

Ez a hangminta egészen addig működik, amíg a hanglejtés, ütem ugyanaz és nincs környezeti zaj.
    Annó Nokia 3330-ason próbáltam, a csendes szobában egész jó volt az arány - ha éppen úgy ki tudtam ejteni, ahogy felvettem -, az esetek talán felében felismerte mit akarok tőle. De kint az utcán, vagy forgalmasabb épületben a felismerési arány a nullához konvergált. Trükkös voltam, felvettem a jellemző zaj mellett, akkor meg a csendes szobában nem akart működni. :C
    Szvsz zsákutca.
    Amúgy elnézve a kínlódást, a megoldás eleganciája hagy némi kívánnivalót maga után és akkor ezzel sztem mindent el is mondtam. :D
    Vagy normális STT motorral, vagy sehogy. Frankó dolog az Autovoice is, de ha nincs szélessávú net, akkor nemes egyszerűséggel nem működik. Ez van.
    Amúgy ha jó a lefedettség, akkor 3G és fölötte tök jól megy és alig generál forgalmat is. Egyszerűen nem indokolt offline kínlódni. Persze ha térerő sincs, akkor meg már ott egye a fene! :P
    Kíváncsi lennék amúgy hogy működik a Voice Search motorja. A netes pár kilóbájtos forgalom után nem hinném, hogy a felvett hangot küldi ki a szervernek.

Új hozzászólás Aktív témák