Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
üzenetére
Ez a hangminta egészen addig működik, amíg a hanglejtés, ütem ugyanaz és nincs környezeti zaj.
Annó Nokia 3330-ason próbáltam, a csendes szobában egész jó volt az arány - ha éppen úgy ki tudtam ejteni, ahogy felvettem -, az esetek talán felében felismerte mit akarok tőle. De kint az utcán, vagy forgalmasabb épületben a felismerési arány a nullához konvergált. Trükkös voltam, felvettem a jellemző zaj mellett, akkor meg a csendes szobában nem akart működni.
Szvsz zsákutca.
Amúgy elnézve a kínlódást, a megoldás eleganciája hagy némi kívánnivalót maga után és akkor ezzel sztem mindent el is mondtam.
Vagy normális STT motorral, vagy sehogy. Frankó dolog az Autovoice is, de ha nincs szélessávú net, akkor nemes egyszerűséggel nem működik. Ez van.
Amúgy ha jó a lefedettség, akkor 3G és fölötte tök jól megy és alig generál forgalmat is. Egyszerűen nem indokolt offline kínlódni. Persze ha térerő sincs, akkor meg már ott egye a fene!
Kíváncsi lennék amúgy hogy működik a Voice Search motorja. A netes pár kilóbájtos forgalom után nem hinném, hogy a felvett hangot küldi ki a szervernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest