Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Jól értem, akkor nem csak hogy a Tasker nem tudja automatikusan, de még bármilyen toggle is csak a menüt hozza be, és csak mókolt ROM-on van működő kapcsoló?
Mondjuk a kutyafáját, olyan idegesítő ez a dolog, hogy szop(hat)sz a szolgáltatód "miatt". Most ha megvettem volna drágán a telefont (amit jelenleg csak próbára kértem kölcsön), akkor szívnám a fogam, hogy vagy elfogadom a szar hálózati minőséget, vagy állandóan oda-vissza állítgatom a 2G/3G-t menüből. Így viszont elég nehéz telefont venni (de az is lehet, hogy csak én reagálom túl a dolgot).
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
Aktív témák
- Formula-1
- Apple MacBook
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Robotporszívók
- Óvodások homokozója
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mazda topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs