Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
A csendből ítélve akkor igen.
Lenne itt viszont egy másik dolog, az AutoNotification. Nálatol ez megy rendesen? Végül megvettem és tegnap eltoltam vele vagy 2 órát eredmény nélkül.

Engedélyeztem már neki mindent mindenhol, bújtam a logot, Tasker-ben vizsgáltam az összes változót, de egy árva értesítést nem tudtam elkapni. Mit csinálok rosszul? -
gery2123
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
Miért nem rendeled idő, vagy hely adatokhoz? Én inkább így csinálnám. Megadnám hogy xy időben xy helyen csipogjon,vagy ne....Mondjuk nekem csak egy fiókom van, úgyhogy vedd tárgytalannak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest