- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Maxximus
üzenetére
Nincs benne ilyen gyárilag? Samukban szokott lenni, nekem is van, bár még soha nem használtam. Belépsz a telefon programba (amikor a tárcsázót látod). Nyomsz egy menü gombot és a felugró ablakban van egy "hívás" opció fogaskerékkel. Abban van az elutasítás kezelése (egyébként ezt a főmenüben is megtalálod és a Secure Settings tudja kapcsolgatni). Alatta ott van az elutasító üzenet. Választasz egyet, vagy írsz egy újat. Legalábbis nálam így van. Bár nem vagyok otthon Taskerben, de biztos vagyok benne, hogy tudja, mivel a bejövő hívás esemény és az üzenetküldés alap dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.18
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest