Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bacus

őstag

válasz Necc #2043 üzenetére

meg is lehet oldani, meg nem is.

A hivás blokkolás némán már önmagában nem megy tökéletesen minden feltétel nélkül, én próbálgattam, de hiába adtam a legmagasabb prioritást, néha becsöng egy pillanatra.

A többi megoldható, persze attól is függ, hogy meddig akarod az azonnali blokkolást, ha mondjuk 10 percen belül dobja el a hivást, akkor 10 változót használnék. %1Perc, %2Perc, .. %10Perc

Amikor elutasitod a listát bedobod az 1es listába, majd percenként shifteled a listákat, azaz a 10est eldobod, a 9es a 10es, a 8as a 9es, stb..

Hivás jön, akkor először lekussoltatod, majd vizsgálat, hogy szerepel a 1es listában, majd a kettesben, stb.., ha nem szerepelt sehol, akkor hang be, ha meg szerepel, akkor foglalt..

nem tökéletes, mert lesz telefonszám, amit az egyes listába 5mpel a shiftelés előtt teszel be, azt csak 9perc 5mp-ig blokkolja. Shiftelhetsz hamarabb is, akkor pontosabb, vagy teljesen más megközelitést is használhatsz, ha pl feltételezed, hogy limitált számú embert dobsz el (pl 10et), akkor egy tömböt használsz, majd eltárolod a telefonszámot és az utolsó hivást.

Ilyenkor a vizsgálat, szerepel a tömbben, a most - hivás ideje kisebb e, mint az általad deklarált...

Új hozzászólás Aktív témák