Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm az észrevételed, tényleg 2 TRUE és FALSE ág volt, azóta már vissza is tértem Tasker-re. Ma kb 4 óra Ingress közben a Tasker + közelségérzékelővel változtattam a fényerőt (letakarva 8, nincs letakarva 255), akku fogyasztás: Ingress 46%, Kijelző: 40%, Tasker 4%, azt hittem utóbbi sokkal több lesz, ez így nagyon energiatakarékos.
Írtad, hogy Tasker nem tud rendezni, de ahogy korábban írták a PHP tud, és mellette még van pár száz függvénye. Készítettem egy kis oldalt, ahol paraméterekkel lehet PHP függvényeket futtatni, sima szövegben adja vissza az eredményt. http://tf.zap.hu/ a címe, jelenleg csak a Date (dátum) és Sort (rendezés) függvényt csináltam meg, példákat is írtam hozzájuk.
Ha valakinek szüksége lenne valamelyik PHP függvényre, akkor írja meg nekem, és megcsinálom, sajnos internet szükséges a telefonon, hogy meg tudja nyitni a weboldalt, de a szerveren nagyon gyorsan lefut minden.
Akár az NB2-es profile-t is lehetne szerveren futtatni, ha valami változna akkor email-t küldene róla, ezt a Tasker csak a K9mail-en keresztül tudja feldolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi