Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kanocpapa
tag
Sziasztok! Szerintetek lehet-e Tasker parancsikonnal indítani egy külső widgetet? Sajnos az új telefonomra nem tudtam feltelepíteni a régin bevált launchert (Lighting launcher), ami egy képernyőn tudott mindent megjeleníteni, nem kellett oldalt lapozgatnom, hogy megtaláljak egy lejátszó vagy naptár vagy egy másik widgetet. Rákattintottam egy ikonra és megnyílt az egyik widget, a következő ikonnal ugyanott megnyílt a másik. Nagyon kényelmes volt nekem ez a rendszer és hiányzik. Telepítettem egy programot, ami képes erre, (ez egy oldalsó menü) de nem az igazi, ezért gondoltam, hátha a Tasker képes létrehozni valami hasonlót. Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Logitech MX Master 3
- Xbox One S All-Digital Edition 1TB + kontroller + doboz szép állapot, kipróbálható
- LG UltraGear OLED 45GX950A 5K2K WOLED 3 év gyártoi garancia!
- Gamer / Munka PC i5-11600K 32GB DDR4 3200MHz 500GB Samsung NVMe SSD Arctic Vízhűtés
- Egyedi gépházad van? NINCS! Itt a lehetőség NONAME-1 ATX Gépház! Ingyen MPL-el
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo T14s Gen 1 i5 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- SzoftverPremium.hu
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest