Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • szabof1

  őstag

  válasz Rival #733 üzenetére

  Köszönöm az infót!
  És hogyan lehet ezzel az AutoRemote programmal megoldani a bejövő SMS e-mailben való továbbítását? Nézegettem a leírását (a Marketen és a fejlesztő honlapján), de sehol sem láttam leírva az én problémám megoldását.

  Az én általam használt Python alapú megoldás megfeküdt az eredeti scripttel, mert az ékezetes betűket nem szerette, de pár nap alatt sikerült megtalálnom a megoldást és már működik. Ha valakit érdekel, akkor közzé teszem a friss scriptet.

  Más:
  Amúgy nem veszek észre semmilyen erőforrás hiányt mióta telepítettem az SL4A (Android Scripting) környezetet és rá a Pythont - mondjuk a Defym azért nincs rosszul eleresztve belső memóriával, legalábbis nálam nem okoz a SL4A - Python páros semmilyen problémát.
  Ami még jó ebben a megoldásban, hogy gyakorlatilag csak a fantáziánk korlátozza be a lehetőségeinket.
  Idő híján még csak a 175-ös hsz-ig jutottam a fórum olvasásban és keresem azokat a problémákat, amelyekre a Python scriptek megoldást adhatnak.
  Eddig egy esélyes van: lehetne írni egy olyan Python scriptet, amely bemenő paraméternek tetszőleges számú Tasker változót kapna és egy logikai kifejezést (a bemenő változókat felhasználva, szintén egy Tasker változóban) és visszaadná a kifejezés értékét egy másik Tasker változóba. Ezzel komplex ÉS-VAGY feltételeket is meg lehetne csinálni.
  Bármilyen ötletet szívesen látok és ráérő időmben megpróbálom megcsinálni.

  [ Szerkesztve ]

  Xiaomi Mi4c --- Defy és Defy+ leírások linkjei a LOGOUT blogomban --- Érdemes megnézni: tiszigyongy.blogspot.hu

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés