Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bacus
    őstag

Sziasztok, tegnap megvettem a Taskert, mert látok benne potenciált. Többször hallottam róla, ajánlották már sok helyen. Ahogy nézem elég bonyolult program (legalábbis elsőre). A kérdésem az lenne, hogy van e valami lehetőleg magyar (de ha angol az sem baj) oldal, ahol szájbarágósan le vannak írva az alapok, hogyan induljak el, parancsok, stb. esetleg kis minta profilok komplett működő utasítássorozatokkal. Amiket találtam azok régiek pl 2016-os cikkek, és a program már rég nem úgy néz ki és nem úgy működik. Szóval ha valaki tudna segíteni az elindullásban megköszönném.

Az eredeti cél az, hogy vannak NFC tagjeim, és azokhoz szeretnék saját profilokat kreálni. Kezdésnek egy otthonit, éjjelit, autósat és munkahelyit.

Ami érdekelne még, hogy az android elvileg 8-tól tiltja az appoknak a hotspot ki/be kapcsolást, ezzel ezt valahogy meg lehet oldani?

Az android tiltja a GPS ki be kapcsolást is, de lehet adni a számítógép ADB segítségével (leírás van a tasker honlapján) extra jogot, amivel sok mindenhez kaphat a tasker jogosultságot.

Esetleg van külön plugin is https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joaomgcd.autotools amivel sok beállítás állítható ami alapesetben nem, de ehhez is rá kell dugni a telefont a szgépre és beállítani a program engedélyét.

Én is próbálnám használni az NFC taget, de nekem még mindig az a bajom, hogy csak feloldott képernyőnél olvas taget vagy legalábbis root nélkül nekem nem sikerült rávennem, ezért nem használható. Nekem is az volt az eredeti elképzelésem, hogy pl motorozás közben a bukósisakra ragasztott NFC taggel pl kapcsoljam be a bluetooth.t, de nem volt jó megoldás, mert kesztyűben nem tudom feloldani a telefont..

Új hozzászólás Aktív témák