Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Hát logikus lenne, hogy létezzen egy ilyen térkép, de eddig szót se hallottam róla.

Nem publikus, de szerintem a Tasker a Gmaps-ből vagy azon keresztül nyeri ki az adatokat. Úgy van megírva.
Én megkockáztatom, hogy nem csak a Google Wireless Location gyári beállításának bekapcsolása nélkül, de még a GMaps app nélkül sem menne a Tasker Net alapú helymeghatározása.Ha a link alatt erre gondoltál,
"Network
This provider uses a combination of cell-towers and WiFi information (if wifi is enabled) to determine the device's geographical location. It is less power-hungry than GPS, but also less accurate (sometimes +- several kilometres) and requires data network availability."
ez szerintem baromira nem magyaráz meg semmit, és még nem is igazán passzol a Location without Tears rész Net fejezet alatti More info linkjéhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Interactive Brokers társalgó
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest