- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Hát logikus lenne, hogy létezzen egy ilyen térkép, de eddig szót se hallottam róla.

Nem publikus, de szerintem a Tasker a Gmaps-ből vagy azon keresztül nyeri ki az adatokat. Úgy van megírva.
Én megkockáztatom, hogy nem csak a Google Wireless Location gyári beállításának bekapcsolása nélkül, de még a GMaps app nélkül sem menne a Tasker Net alapú helymeghatározása.Ha a link alatt erre gondoltál,
"Network
This provider uses a combination of cell-towers and WiFi information (if wifi is enabled) to determine the device's geographical location. It is less power-hungry than GPS, but also less accurate (sometimes +- several kilometres) and requires data network availability."
ez szerintem baromira nem magyaráz meg semmit, és még nem is igazán passzol a Location without Tears rész Net fejezet alatti More info linkjéhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest