- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Androidos tablet topic
- Mini-ITX
- Tápos kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Talán vmi Android bug lehet a rom-odban, mivel Tasker-nek tök mindegy mi kapcsolja le a képernyőt. Egyszerűen csak a tényt figyeli, h éppen lekapcsolták (event), vagy le van kapcsolva (state). Nálam pl ebből nem csinál problémát, van egy state alapú profilom, eddig minden esetben kapcsolt.
(#665) supercharley
Az aktív profil annyit tesz, minden feltétel (context) adott a lefutásához. Ilyenkor zölden kiemeli a főképernyőn az aktív profilokat a program.
"Aktív" nem egyenlő "bekapcsolt".Illetve az Event context-el rendelkezők csak egy pillanatra aktivizálódnak, azt lesheted az értesítési sávon!

Üdv amúgy köreinkben!

(#669) Oldman2
Így van.Idézek a kézikönyből:
Important: the check-mark does not mean the profile is active (will run its tasks), it means that the profile can become active if its conditions are met.Mindenki: tessék olvasgatni a kézikönyvet, ha komolyan érdekel a program! Így a topik sem hígul felesleges kérdésekkel és ti is hamarabb elsajátítjátok a használatot.
Én háromszor rágtam át magam rajta az elején, mire belejöttem. Azóta is vissza-visszanyúlok hozzá, ha kell vmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Autós kamera eladó
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest