Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Üdv!
Mostanában egy elég nagy projekten dolgozom saját célra, amiben elég nagy szerepe van a különféle HTTP Post kéréseknek. Namost, mivel a Tasker beépített HTTP Post actionjével nem tudok pl postdatát küldeni, illetve fejléceket sem, így gondoltam, hogy készítek egyet Java segítségével.
Igen ám, de a postdata-t ugyebár JSONként terveztem elküldeni, s ehhez össze is dobtam egy JSON buildert, de feltűnt, hogy nem tud egyből mit kezdeni a Tasker változókkal a Java Object típus, szóval csak úgy sikerült összehoznom a dolgot, hogy a Tasker változókból előbb Java változót (egy stringet) csinálok, s azt adom meg objectként.
És most jöjjön a lényeg!
Egy-két önzetlen tesztelőre lenne szükségem, aki beimportálná ezt a taskot, lefuttatná, és a vágólapja tartalmát beillesztené egy új hozzászólásba. Illetve ha valahol hibára futna a task, akkor azt is megosztaná velem.Nekem csupán az utolsó két metódus működik megfelelően, ahol ugyebár Java stringgé konvertálom a Tasker változót, a többi csak egy üres {} eredménnyel tér vissza, szóval így néz ki a végeredmény:
{} {} {"key1":"value1","key2":"value2"} {"key1":"value1","key2":"value2"}
Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy-két önzetlen tesztelőre lenne szükségem, aki beimportálná