Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr Dini

addikt

Üdv!

Mostanában egy elég nagy projekten dolgozom saját célra, amiben elég nagy szerepe van a különféle HTTP Post kéréseknek. Namost, mivel a Tasker beépített HTTP Post actionjével nem tudok pl postdatát küldeni, illetve fejléceket sem, így gondoltam, hogy készítek egyet Java segítségével.

Igen ám, de a postdata-t ugyebár JSONként terveztem elküldeni, s ehhez össze is dobtam egy JSON buildert, de feltűnt, hogy nem tud egyből mit kezdeni a Tasker változókkal a Java Object típus, szóval csak úgy sikerült összehoznom a dolgot, hogy a Tasker változókból előbb Java változót (egy stringet) csinálok, s azt adom meg objectként.

És most jöjjön a lényeg! :) Egy-két önzetlen tesztelőre lenne szükségem, aki beimportálná ezt a taskot, lefuttatná, és a vágólapja tartalmát beillesztené egy új hozzászólásba. Illetve ha valahol hibára futna a task, akkor azt is megosztaná velem.

Nekem csupán az utolsó két metódus működik megfelelően, ahol ugyebár Java stringgé konvertálom a Tasker változót, a többi csak egy üres {} eredménnyel tér vissza, szóval így néz ki a végeredmény:

{} {} {"key1":"value1","key2":"value2"} {"key1":"value1","key2":"value2"}

Köszi! :R

Új hozzászólás Aktív témák