Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Dell Precision munkaállomások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Üdv!
Mostanában egy elég nagy projekten dolgozom saját célra, amiben elég nagy szerepe van a különféle HTTP Post kéréseknek. Namost, mivel a Tasker beépített HTTP Post actionjével nem tudok pl postdatát küldeni, illetve fejléceket sem, így gondoltam, hogy készítek egyet Java segítségével.
Igen ám, de a postdata-t ugyebár JSONként terveztem elküldeni, s ehhez össze is dobtam egy JSON buildert, de feltűnt, hogy nem tud egyből mit kezdeni a Tasker változókkal a Java Object típus, szóval csak úgy sikerült összehoznom a dolgot, hogy a Tasker változókból előbb Java változót (egy stringet) csinálok, s azt adom meg objectként.
És most jöjjön a lényeg!
Egy-két önzetlen tesztelőre lenne szükségem, aki beimportálná ezt a taskot, lefuttatná, és a vágólapja tartalmát beillesztené egy új hozzászólásba. Illetve ha valahol hibára futna a task, akkor azt is megosztaná velem.Nekem csupán az utolsó két metódus működik megfelelően, ahol ugyebár Java stringgé konvertálom a Tasker változót, a többi csak egy üres {} eredménnyel tér vissza, szóval így néz ki a végeredmény:
{} {} {"key1":"value1","key2":"value2"} {"key1":"value1","key2":"value2"}
Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon / Smart Home
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Dell Precision munkaállomások
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4380, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy-két önzetlen tesztelőre lenne szükségem, aki beimportálná