Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Gaming notebook topik
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Az az érzés, mikor kb fél év szenvedés után rájössz, hogy mi a gond a taskoddal, és végre működik appként is, igazán felemelő!

Csináltam Javascriptben és egy HTML alapú webview Scene segítségével egy komplett SoundCloud lejátszót, mert nagy zenebolondként nem volt elég számomra az SC app által nyújtott minőség...
Ez működik, ahogy kell, de csak a Taskerből taskként futtatva. Ha az AppFactory-vel próbáltam exportálni, sosem jött össze a dolog... És ez hasonlóképp volt a többi kicsit komolyabb JS alapú taskjaim esetében is.Eddig annyira nem izgatott a dolog, de most át kellett volna küldenem a projektet app formájában egy kollégának. Ezért ma kb az egész délelőttöm debuggolásra ment rá, mivel sehogyan sem akaródzott működni a dolog.
A logok alapján az jött le elsőnek, hogy az app motor nem szereti a functionöket, így széttúrtam a kódot, és végeredményül kaptam egy csúnya, hosszú, de exceptionmentes kódot. Viszont ez sem segített sokat. Már majdnem feladtam, aztán, afféle végső ötletként beszúrtam egy HTTP Get-et inaktívként a taskba, és láss csodát, müködik az app!

Viszont, amit nem értek, hogy én extra permissionnek direkt beírtam az INTERNET-et, mégsem adta meg az App Factory ezt a jogot...
Szóval bárkinek, aki JS, Shell, vagy SL4A kódból próbál appot faragni, melegen ajánlom, hogy a leírt letiltott task elem segítségével biztosítsa a jogokat, mert a Tasker valamiért az Extra permissionökkel nem tud mit kezdeni!

Szvsz: végre van egy nagyon kicsi, és gyors SoundCloud alkalmazásom, ami sokkal szebb minőségben tolja a zenéket!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ford topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez működik, ahogy kell, de csak a Taskerből taskként futtatva. Ha az AppFactory-vel próbáltam exportálni, sosem jött össze a dolog... És ez hasonlóképp volt a többi kicsit komolyabb JS alapú taskjaim esetében is.