Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Home server / házi szerver építése
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- 3DMark Vantage eredmények
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Hát ezt így látatlanban nehéz megmondani, gondolom tudod, hogy 2G-n meg 3G-n is mások a cellák és az azonosítóik is, meg ugye több fed le egy területet, vagy pontot.Jahh, vagy úgy. Hát annak szerintem lehet köze program meg rendszer verzióhoz is. Én inkább tiszta lappal kezdenék.
Szerintem indítsd a legegyszerűbbel. Talán a repülő mód éjszakára. Gondolom az menni fog. Először megnézed csak pár perces váltással, ha úgy megy, akkor kibővíted a hétvégés változattal.
Aztán jöhet a GPS. Ahhoz már szükséged lesz a Secure Settings kiegészítőre. És plugin-ként kellesz a feladatot megadnod.
Utána megkísérletezgethetsz a cellákkal. Ha valami nem megy segítünk.
Ha tudunk.
A magyar nyelves dologban nem vagyok teljesen biztos, most nincs fent a program, de úgy rémlik mintha én magyarul és állítgattam volna benne dolgokat. Persze nem 100, lehet már csak az angol nem tűnik fel. Bocs ha hülyeséget mondtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Könyvajánló
- EAFC 26
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- RAM topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest