Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Blizzardking
üzenetére
Elsőre én is ezt tippeltem, de kipróbáltam a profilt és nálam is ezt játssza. Pedig a fülessel órákon át szoktam beszélni folymatosan pl webex konferenciákon, folyamatosan és nem szakad le. Fura mód, amikor a tasker beindítja a füles kihúzva taszkot, a telefon akkor is azt mutatja, hogy érzékeli a fülest.
Lehet, hogy a tasker profil bemenet érzékelése nem tökéletes. Nekem pl azt, hogy eljöttem otthonról és már nem tud az otthoni wifire kapcsolódni, néha csak 15 perccel később kezeli le.
Érdemes lenne esetleg több profillal megoldani. Első profil érzékeli, hogy be lett dugva a füles, beállít egy változtó 1-be, meg a hangerőt a kívánt értékre. Nincs kilépési taszk, és nem is állítja vissza a beállításokat kilépéskor.
A másik taszk arra figyel, hogy ha 1 a változó és nincs bedugva a füles, akkor kinullázza a változtó és beálltja a hangerőt a füles nélküli értékre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- iPhone topik
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Autós topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- PlayStation 5
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gitáros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest