Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Mint ahogy korábban is írtam, ha rendben működik nálam is a tasker, akkor megveszem. Ha valami oknál fogva nem teljesértékű az app a mobilommal (márpedig a korábbi esetem eddig azt mutatta), akkor nem fogok pénzt kiadni rá. A Poweramp, Nova Launcher hibátlanul működik. A Bubbleupnp-t pl. 2-3 hétig teszteltem, mert nagyon sok mobillal nem működik normálisan, vagy éppen egy bizonyos eszközre csatlakozva problémásan működik. Az esetemben nem volt ilyen gond, de pl. a családban lévő S3-mal már igen. Tehát P8-ra megérte megvenni, S3-ra már nem lett volna kifizetődő. Megnyugodhatsz, pl. PS4-re és korábban Xbox360-ra kizárólag eredeti játékokat vettem, amik jóval nagyobb összegbe kerültek. Az hogy nem segítesz, a te problémád. De akkor érdemes legközelebb privátban megírni az ilyen jellegű gondolatodat, mert a hozzászólásod semmivel nem vitte előrébb a történetet... ami akár a jövőben másnak segítséget nyújthat.
De ahogy olvastam, az Android játékok topikban is elküldtek már a kötekedéseid miatt.
Viszont én kitartok amellett, hogy nem veszek meg egy programot többször. De ahogy slice14 is írta, a google se várja el bizonyos régiókban, hogy többször megvedd... (Google family)
És ezzel zárom is az offolást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Samsung Galaxy S10 128GB (Hibás, hiányos)
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi