Hirdetés
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Mint ahogy korábban is írtam, ha rendben működik nálam is a tasker, akkor megveszem. Ha valami oknál fogva nem teljesértékű az app a mobilommal (márpedig a korábbi esetem eddig azt mutatta), akkor nem fogok pénzt kiadni rá. A Poweramp, Nova Launcher hibátlanul működik. A Bubbleupnp-t pl. 2-3 hétig teszteltem, mert nagyon sok mobillal nem működik normálisan, vagy éppen egy bizonyos eszközre csatlakozva problémásan működik. Az esetemben nem volt ilyen gond, de pl. a családban lévő S3-mal már igen. Tehát P8-ra megérte megvenni, S3-ra már nem lett volna kifizetődő. Megnyugodhatsz, pl. PS4-re és korábban Xbox360-ra kizárólag eredeti játékokat vettem, amik jóval nagyobb összegbe kerültek. Az hogy nem segítesz, a te problémád. De akkor érdemes legközelebb privátban megírni az ilyen jellegű gondolatodat, mert a hozzászólásod semmivel nem vitte előrébb a történetet... ami akár a jövőben másnak segítséget nyújthat.
De ahogy olvastam, az Android játékok topikban is elküldtek már a kötekedéseid miatt.
Viszont én kitartok amellett, hogy nem veszek meg egy programot többször. De ahogy slice14 is írta, a google se várja el bizonyos régiókban, hogy többször megvedd... (Google family)
És ezzel zárom is az offolást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- E-book olvasók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Cyberpunk 2077
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest