Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tézé81
tag
válasz
üzenetére
Xposed-et végigtúrtam már (igazából azzal kezdtem, persze minden segítséget szívesen fogadok), Automagic lefagy (a fizetős is), a Trigger ugyan az mint a Tasker, tök jól be lehet lőni, csak épp nem kapcsol szét, E-robot nem tud szétkapcsolni úgy vettem észre, de ezek mind gyors öt perces próbák voltak. Az Általad említett megoldás talán a legjárhatóbb, túrom a fájlrendszert a párosított eszközök listájához, ha az meg van, akkor elvileg bármelyik programmal meg tudom oldani a cserét egy bt ki- majd bekapcsolás közt. Gyanítom, hogy itt valamilyen elemi rádiós interferenciáról van szó bizonyos bt chipeknél. - azt ugyan nem újságoltam, hogy 6.0-nál már mindenképp átküldi a hangot a fülesre, addig tiszta a hang, amíg az óra kijelzője inaktív - ha valamiért aktiválja a kijelzőt, a hang eltorzul, érthetetlen és így is marad a hívás befejezéséig.
Köszönöm, hogy ilyen mélyrehatóan foglalkoztok a problémával, pedig nagyon specifikus, jól esik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Elsa Gladiac 940 ( geforce 6800 ) pcie 256mb
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- DELL Inspiron 1525 (PP29L) Pentium T2370 1.73 GHz 4GB DDR2 ~300 GB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest