Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Teasüti

nagyúr

válasz sanchomuzax #2187 üzenetére

Az egy átfogó telefon vezérlés, mint az utter!, nem?
    Ilyen Tasker project-et (mert ez nem egy egyszerű profil) nem fogsz találni, leírást meg főként nem és ha mégis, az sem lesz magyar.

Ha jól értem ezt az Ok Google témát (nem olvastam utána), akkor:
    Ad1. Ilyen projekten csak én dolgoztam, senki más a legjobb tudomásom szerint.
    Ad2. Hetekig tartott, mire összeraktam az utter! kb 23%-át magyarul AutoVoice plugin masszív használatával, saját - jobb - megoldásokkal.
    Ad3. Erről soha nem írnék step-by-step leírást, már a súgó elkészítése is macerás volt.
    Ad4. Bele is tört a bicskám - meg is untam és időm sincs rá -, kvázi alkalmazás fejlesztés szinten van csak értelme neki állni, hobbi Tasker-es szintjén messze túltesz. :B

Talán ezért találsz csak részleteket belőle - mint a tárcsázás mondjuk -, de ha vki ezt megcsinálta teljes egészében, arra én is kíváncsi lennék. :R

Amúgy ha megy az angol nyelv, akkor próbáld ki az utter!-t! ;)
    Ha a Moto X féle vezérlés csak ennyire képes, akkor ez nagyon kevés.

Más:
    Tud vki segíteni pre-ICS verzióról ICS+-ra költözésben?
    Manual restore nem működik, egyszerűen nem tudja beolvasni a fájlokat. Próbáltam sima könyvtár másolást is, de csak a töredéke jelent meg az új telefonon a meglévőknek.
    Egyesével biztos nem leszek hajlandó újra elkészíteni a profilokat, megszámlálhatatlan munkaórám van már benne. :(

Új hozzászólás Aktív témák