Hirdetés

2019. augusztus 24., szombat

Útvonal

Fórumok  »  Mobilalkalmazások  »  Tasker

Hozzászólások

(#19) Teasüti


Teasüti
(veterán)

Akkor a saját alkotásaim:
[link]
SD kártyán a Tasker nevű mappába kell barakni a zip-ben lévő almappákat, vagy értelemszerűen a benne a lévő fájlokat.

Tasker-ben meg a legfelső soron a Home ikonra hosszan bökve feljön egy menü, ahol az "import" paranccsal tudjátok hozzáadni a projekteket (igen, komplett projekteket exportáltam, remélhetőleg így a legegyszerűbb). Arra figyeljetek, hogy Beginner módban nem biztos, hogy meg tudjátok oldani az importálást. Nem vagyok benne biztos, h megjelennek a projektek vagy úgy egyáltalán az importálás.

Ami nem működik úgy, ahogy szeretném:

Hardver projekt - Wifi és Wifi conn profil (az elképzelés, hogy ha szakad a kapcsolat, akkor kikapcsolja a wifi-t. Na most ezen még agyalnom kell, mert ha én kapcsolom ki a wifi-t, akkor ez a profil visszakapcsolja. :C )

Idő projekt - Night End profil (itt a context nem működik, mivel a %TIME változó nem dinamikus - vagyis nem frissíti magát, csak akkor ha lekérdezik az értékét. Ergó vagy ciklusban kéne vizsgálni a %TIME-ot, vagy vmi más okosságot kell kitalálni)
Lábjegyzetbe még: vmiért itt a "Repcsi Off" Task lefutása esetén aktiválódik a "Brightness" Task. Erre még nem jöttem rá, talán vmi bug lehet. Napló szerint néha így viselkedik legalábbis.

A Google naptár részeknél a HTTP Get parancsban mindenki cserélje ki a saját privát url címére a linket. A ? utáni paraméterekről találtok infót a neten, a kulcsszó az API.

Kérdésekre legjobb tudásom szerint válaszolok, de előljáróban közlöm, nem vagyok se profi, se különösebben tapasztalt, se informatikus. :N

Útvonal

Fórumok  »  Mobilalkalmazások  »  Tasker
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.