Hirdetés
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
- VR topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-book olvasók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Akkor a saját alkotásaim:
[link]
SD kártyán a Tasker nevű mappába kell barakni a zip-ben lévő almappákat, vagy értelemszerűen a benne a lévő fájlokat.Tasker-ben meg a legfelső soron a Home ikonra hosszan bökve feljön egy menü, ahol az "import" paranccsal tudjátok hozzáadni a projekteket (igen, komplett projekteket exportáltam, remélhetőleg így a legegyszerűbb). Arra figyeljetek, hogy Beginner módban nem biztos, hogy meg tudjátok oldani az importálást. Nem vagyok benne biztos, h megjelennek a projektek vagy úgy egyáltalán az importálás.
Ami nem működik úgy, ahogy szeretném:
Hardver projekt - Wifi és Wifi conn profil (az elképzelés, hogy ha szakad a kapcsolat, akkor kikapcsolja a wifi-t. Na most ezen még agyalnom kell, mert ha én kapcsolom ki a wifi-t, akkor ez a profil visszakapcsolja.
)Idő projekt - Night End profil (itt a context nem működik, mivel a %TIME változó nem dinamikus - vagyis nem frissíti magát, csak akkor ha lekérdezik az értékét. Ergó vagy ciklusban kéne vizsgálni a %TIME-ot, vagy vmi más okosságot kell kitalálni)
Lábjegyzetbe még: vmiért itt a "Repcsi Off" Task lefutása esetén aktiválódik a "Brightness" Task. Erre még nem jöttem rá, talán vmi bug lehet. Napló szerint néha így viselkedik legalábbis.A Google naptár részeknél a HTTP Get parancsban mindenki cserélje ki a saját privát url címére a linket. A ? utáni paraméterekről találtok infót a neten, a kulcsszó az API.
Kérdésekre legjobb tudásom szerint válaszolok, de előljáróban közlöm, nem vagyok se profi, se különösebben tapasztalt, se informatikus.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BMW topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)