- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tavaszi hardvernyitány
- Bluetooth hangszórók
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- AMD FX
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jackbacsi87
üzenetére
Korábban készíttettem pár program indulásakor gps indítást és max fényerőre beállítást. Ezt most kikapcsoltam, gps-t engedélyeztem, Gps status-t elindítom, keresi a jelet. Ha home gombot nyomok, akkor leáll a keresés. Mivel a Tasker-nek semmi köze sem volt a fenti művelethez, ezért szerintem az Android lövi ki a gps programot.
Hívásnaplóra max fényerőt állít a Tasker, lekicsinyítve is megmarad a fényerő, ezt nem lövi ki az Android, ezért a Tasker sem állítja le a taskot.
Érdekes, mert a 4-1 betűs navinál induláskor gps-t bekapcsolja a Tasker, home gombra a felső sorban látszik, hogy fut a program, de a gps-t kikapcsolja a Tasker, érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest