- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
lenne egy kérdésem hűtéssel kapcsolatban. Van a gépben táp (mint mindenkinél) és egy plusz hűtőventi csak a tápra rádugva. Az alaplapomon van egy system fan nevű csatlakozó. Amibe a kábel a tápegységből jön. Kérdésem bedugva mit mér a tápot vagy a plussz hűtőventit? Mert azt olvastam pár helyen hogy a system fan a plussz gépventi lenne.
-
mirci18
addikt
Még annyi hogy az utolsó pár monitorleállásnál filmet néztem és halottam hogy a film ment tovább gondolom akkor így sanszos hogy a monitor lehet a hibás
-
mirci18
addikt
válasz
építész #6147 üzenetére
Voltam a biosban a power részlegen.
Az első sorban egy acpi nevezetű dolog volt ezt engedélyeztem.
A második sorban az acpi kapcsolódási formája volt itt s1 s3 és egy s1&s3 funkció volt,
Hiába van engedélyezve az acpi és berakva s3-ra még mindig nincs készenléti üzemmód.Egyébként ez az acpi mi lenne pontosan?
Mert olvastam róla de eddig még fogalmam sincs mi az. -
mirci18
addikt
Üdv mindenkinek
Lenne egy kérdésem táppal kapcsolatban.
Előjött a gépemnél egy hiba ami abban nyilvánul meg hogy váratlanul lekapcsolódik a monitorom és utána nem tudom visszakapcsolni sehogysem.
Annyit esetleg még érdemes tudni hogy nincs a gépemen készenléti üzemmód az xp-nél sehogysem tudtam elérni.
Először a videókártáyra gyanakodtam hogy az miatt állhat le mivel passzív hűtésű és hátha túlmelegedik de mikor leáll nincs túlmelegedve a hűtőborda ugyanúgy a proci ventilátora környékén sincs forróság.
Arra gondoltam hogy nem e azért áll le a monitor bizonyos időközönként mert kicsi táp van a gépben egy 300 w-os és esetleg a gépnek nagyobb kellene van itthon egy új 450 w-os kicseréljem arra vagy ez nem befolyásolja?Válaszokat előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lexus, Toyota topik
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest