Új hozzászólás Aktív témák
-
parkasz
senior tag
Meglestem. Nah, sokkal előbbre nem jutottam, mert a google is csak egy linket adott ki, amin még véletlenül sem írnak pl.: cfm értéket
. Abszolúte noname venti figyel benne (protechnic electric MGA8012HR-A15). Össz-vissz annyit bírtam kibogozni, hogy 15mm széles a jószág. Ez csak szépít a dolgon, mert lila iboly fingom sincs ilyet hol lehet kapni, és melyik milyen jó. -
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. VAn egy Aopen barebone gépem, és hát a táp ventije kezd eléggé zörgös lenne. Szeretném egy halkabbra kicserélni a ventit. (tápcsere a hülye speciális méretek miatt nem jáccik
).
Mire kell figyelni? A táp amúgy egy FSP220-60CU(PF). Érdemes-e például a venti fodulatát lejjebb venni? Mekkora cfm értékű venti kell egy ilyen táphoz, hogy ne melegedjen túlságosan?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED monitor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

. Abszolúte noname venti figyel benne (protechnic electric MGA8012HR-A15). Össz-vissz annyit bírtam kibogozni, hogy 15mm széles a jószág. Ez csak szépít a dolgon, mert lila iboly fingom sincs ilyet hol lehet kapni, és melyik milyen jó.