Új hozzászólás Aktív témák
-
parkasz
senior tag
Meglestem. Nah, sokkal előbbre nem jutottam, mert a google is csak egy linket adott ki, amin még véletlenül sem írnak pl.: cfm értéket
. Abszolúte noname venti figyel benne (protechnic electric MGA8012HR-A15). Össz-vissz annyit bírtam kibogozni, hogy 15mm széles a jószág. Ez csak szépít a dolgon, mert lila iboly fingom sincs ilyet hol lehet kapni, és melyik milyen jó. -
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. VAn egy Aopen barebone gépem, és hát a táp ventije kezd eléggé zörgös lenne. Szeretném egy halkabbra kicserélni a ventit. (tápcsere a hülye speciális méretek miatt nem jáccik
).
Mire kell figyelni? A táp amúgy egy FSP220-60CU(PF). Érdemes-e például a venti fodulatát lejjebb venni? Mekkora cfm értékű venti kell egy ilyen táphoz, hogy ne melegedjen túlságosan?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Csere-Beszámítás! Sony PS VR 2 Headset. Gari-2027-05-05
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Abszolúte noname venti figyel benne (protechnic electric MGA8012HR-A15). Össz-vissz annyit bírtam kibogozni, hogy 15mm széles a jószág. Ez csak szépít a dolgon, mert lila iboly fingom sincs ilyet hol lehet kapni, és melyik milyen jó.