Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
''Nem véletlen, hogy a tápegységeket nem befújósra, hanem kiszívósra méretezik''
''egyben sem találsz befújóst, csak kiszívóst.''
Amit leírtál, csak ''álló'' házakra igaz. Fekvő házban már a ''befúvós'' tápventi a jobb választás, és léteznek is ilyen tápok. (A legelső ATX szabvány is még befúvóst írt elő, mert a procik hűtését is ezzel képzelték megoldani, de aztán gyorsan rájöttek, hogy álló házban gondok vannak.) -
HM21
tag
''Nem befúvósra, hanem kiszívósra tervezik őket''
- Ez alapból egy 2 ventis táp volt, ahol az alsó venti BEFÚJJA a levegőt. (Egyébként az összes 12 centis táp is befele tolja a levegőt) Az az alsó venti mindössze 1,5 centi magas volt , így nem mozgatott túl sok levegőt... Moddolás előtt a táp ha hosszú időn át volt járatva, akkor HANGOS volt.(Függetlenül a terheléstől, tehát windows alól, miközben csak letöltést végez a gép). Ez volt már az egyetlen hangforrás a gépemben, idegesített. Nem gondolom hogy jobbat alkottam a gyári megoldásnál, mindössze HALKABBAT. Én szeretek zavartalanul aludni este, és nem akarom a táp hangját hallani. Hogy milyen forrók a cuccok belül? Őszintén mondom nem tudom, még nem taperoltam meg belülről üzem közben
Azt tudom, hogy a doboz langyos, és meleg lenegőt fúj ki. A Feszültségek atom stabilak. A Chieftek pedig elég rendesen túlméretezi a cuccokat amiket a tápba épít, úgyhogy nem hiszem hogy tönkre fog menni- Persze lehet hogy nincs igazam, akkor ígyjártam. Tisztában vagyok azzal hogy a tápom életével játszom, saját felelősségre csináltam, bejött.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest