- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
semetka
őstag
válasz
DroiDMester #3424 üzenetére
Most rendeltem 2db-ot házventinek, lehet akkor 1-et felhasználok a tápba. Ennyire menthetetlen ez a Yate Loon? Legközelebb ha tápot veszek tuti megnézem előre milyen venti van benne.
-
semetka
őstag
Mivel érdemes kenni a siklócsapágyat? Yate Loon D12SH-12-ról lenne szó.
-
semetka
őstag
válasz
takacsbotond #2905 üzenetére
Többször fújkáltam már meg WD40-nel, egy ideg jó aztán újra elkezdi. Nem nagy tétel azért haver inkább csere mellett döntött. Mondjuk az én új tápomban is ez a venti van, úgyhogy várom ez mikor kezd el zörögni.
-
semetka
őstag
Haveromnak daráló hangja lett az FSP 400-60APN-nek. Rendeltünk bele egy ugyanolyan yate loon ventit, vagyis csak majdnem mert gyárilag d12sm van benne de merlinhardveren csak SL és SH van. SH lett belőle a biztonságos hűtésért. Amit rendetünk az 3 vezetékes a tápban 2 vezetékes van, csak annyi hogy a sárgát nem kell bekötni igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest