-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz
kircipeti #72 üzenetére
Amúgy az IPON ajánlotta ezt a fajtát, és azt mondták, hogy nem baj hogy 11-12 CFM. Szerintük elég lesz ez is...Rákérdeztem, mert láttam én is a különbséget.
(De nem szerettem volna ide szállíttatni velük 2500-ért mert úgy kicsit drága venti lenne...)Ha vmi baja lesz, visszaviszem, a boltba ahol ráforrasztották hogy elrontották
Nem én csinálom...
Elvileg még garanciális is lenne (ha nem szedtem volna szét már otthon portalanítás céljából..)
-
lcee79
addikt
válasz
kircipeti #68 üzenetére
Hi!
gondoltam visszanézek, mert először senki nem írt...
A problémám az, hogy ahol kérdeztem (webshopok) sehol nem volt ilyen csatlakozású sem...
Csak Házventilátor.Arra gondoltam, hogy egy ilyen ház ventilátort belecsavarozok, és kivezetem a vezetéket, és rákötöm az alaplapra, és akkor nem kell forrasztani stb...
Nem értem külön táp ventilátort miért nem lehet venni, egyszerűen.
Azért arra van esély, hogy az ember megvesz egy tápot, és nem tetszik neki a hangereje, ennek megoldására bemenne a legközelebbi számtech boltba és lecserélné.
De ez nagyon nem így van.Ha valaki tud konkrét magyarországi webshopot, ahol lehet venni a tápomba halk (~16 dB )ventit, ne tartsa vissza
-
Somesz1988
csendes tag
válasz
kircipeti #62 üzenetére
Helló mindenki!
Nálam hasonló az eset, a Chieftec tápomnak450w smart elcsapágyasodott a ventie, hörög elég rendesen néha abbahagyja aztán újra rákezd. Erősen gondolkozoma cserén,mielőtt elszáll de az a baj, hogy SZÉTSZEDÉS NÉLKÜL szeretnék infot szerezni a ventiről ami bene van de SEHOL SINCS. az everest 950rpm-et mutat. Iylen fordulatnál egy átlagos 12cm-es venti oylan 35-40 CFM között szállít ami halk max 18-20dB ha jól becsülök(?)(mert hangossabb is lett 3 év alatt a tápom eléggé zúg már)
Továbbá egy tápra hol csatlakozik a venti? Ha kiszedem a tápból ott lesz valahol egy 3, vagy 4 pines dugóés arra jöhet egy sima házhűtő? 2eséyles van..itthon egy Glacialtech silent blade 36.5cmf 950rpm 19dB, és ha ő nem akkor egy coolink swif2 1201 lesz ami 94 CFM
? 1200rpm és ugyanúgy 19dB(!)?
Ha valaki tud mutatni küldeni képet egy szétszedett tápról, vagy bármi segítség azt nagyonköszönöm!!
-
kerobi
senior tag
válasz
kircipeti #60 üzenetére
Nem kötöttem el, mert meg sem vágtam, rá tudtam ugy dugni, hogy mindegyik szin a helyére, de a venti csak picit moccant és semmi. A régi viszont működik.
A régi venti 0.3 A
Az uj venti 0.12 AHa ez számit valamit
Az uj venti alaplapon működik, csak a táp panelre dugva nem.
Köszi a választ. Ezen már 1-2 pc bajnok is csodálkozott. Elmondtam nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest