Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szmeby

tag

válasz jeni #3385 üzenetére

Köszi az infót. Még a magyar webshopokat nézegetem, de siralmas a rugalmatlanságuk. Akik eddig válaszoltak a kérésemre sem arról írnak, hogy hogyan tudnák / nem tudnák beszerezni, hanem "sajnos nincs". Hát kösz, ezzel tényleg beljebb vagyunk. :D Én meg azt sajnálom, hogy a fogyasztói társadalom kultúrájából inkább a lehúzás honosodott meg (ungarische black friday és hasonlók), az ügyfél igényeinek kiszolgálására való törekvés kevésbé. :(
    Értem én, hogy rétegigény, de filléres alkatrészekről van szó, nem hiszem, hogy nem férne el egy doboznyi a raktár egyik polcának tetején. Na mindegy.

Nem gyanta, pattintós műanyag foglalat, egészalakos jó masszív peremmel, olyan mint itt. Kipróbáltam, le tudtam húzni, vissza tudtam dugni... szóval működne, ha lenne alkatrész. Közben találtam átalakító kábelt, 3 tűből 2 tűbe, de ettől is kicsit hasfájásom van. Bár még mindig jobb, mint csatlakozó aljzatot farigcsálni. A forrasztásnál meg pláne jobb. Ennyi erővel csapágy gyártásba is foghatnék és nem kellene ventilátort sem vennem. :)

Új hozzászólás Aktív témák