-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
Azt próbáltam már korábban is pedzegetni, hogy a felesleges hozzászólások elkerülése végett tök jó lenne egy normális rögzített első hozzászólás de amolyan átlag kispista számára is emészthető formában. Csatlakozó bekötési segédlettel ábrákkal tanácsokkal akár konkrét példákkal, pl. ha huszadjára kérdezik itt meg, hogy az egy bizonyos tápegységbe mit vegyenek akkor lehet, hogy be kéne venni az adott tápot az összefoglalóba. Én biztos vagyok benne, hogy ezeket az első hsz/összefoglalókat sokkal többen olvassák mint azt elsőre gondolnánk csak más topikokkal szemben ebben a topikban nincs benne semmi használható információ. Részben ezért is kérdezik meg újra meg újra ugyanazt. És rögtön a gyanútlanul betérő kérdező torkának ugranak vagy lekezelően odaböfögik neki, hogy olvasson már vissza meg használja a keresőt. Az újra és újra feltett kérdések zöme és az ebből fakadó felesleges feszkó simán elkerülhető lenne ha valaki magára vállalná, hogy összerittyent egy normális első hsz.-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Noctua NF-F12 PWM venti
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged