- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Jelentem,tapventi kicserelve.
Lomextol megrendeltem volna a Jamicont,de egyreszt 2000Ft az also hatar (az alatt nem is vesznek fel rendelest) masreszt pedig nagyon gyorsan kellett valami,ugyhogy korbementem a varosban es hat...nagy csalodas ert.
Kaposvaron lakom,de hihetetlen hogy SEHOL nem lehet kapni ertelmes ventilatort. Mindenhol csak 1000-1200rpm koruli darabok voltak. Meg a bontoban sem tudtak adni semmi hasonlot. Vegul egy 1200rpm-es froze-n venti mellett voksoltam. Ugy beszeltem meg az uzletben,hogy elviszem,kiprobalom ha nem jo akkor visszaviszem. Eddig teljesen jo,hangja nincs,sok levegot megmozgat es volt hozza szilikon rogzito pocok is (raadasul mindjart 5db!
) A kabelt kivezettem a tapbol,alaplapra van dugva,onnan meg fix 12V-t kap. Amennyire tudtam megterheltem a gepet,semmivel sem fujt ki hatul melegebbet,mint eddig,ugyhogy marad. Kesobbiekben ha jon meg par vinyo a gepbe,akkor rakok bele valami komolyabbat,de egyelore megteszi.
Koszi a segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest