- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
válasz
Eagle16
üzenetére
Sikerült a művelet, forrasztás nélkül csináltam, de egészen tartósnak tűnik. Legalábbis 10 perce megy tökéletesen

Először levágtam a YL ventit rögtön ott ahol a kábele elhagyja a műanyag venti keretet, aztán blankoltam a végét egy kis szakaszon.
A CM Excalibur ventihez érkezett egy 4 --> 3 pines átalakító is, azt használtam fel mert nem akartam a venti vezetékét bántani. Az átalakítónak levágtam a végét ahol a kis műanyag csatlakozó van, aztán blankoltam annak is a piros és fekete kábelét, majd összesodortam a tápból érkező kábelekkel, feketét a feketéhez, pirosat a piroshoz. Majd szigeteltem őket külön-külön aztán egyben is, hogy tartós legyen.
Ezután lényegében lett egy 3 pines csatlakozóm ami a tápból jön ki, és erre csak rá kellett csatlakoztatni az új ventit. A CM ventinek elég hosszú harisnyázott kábele van, ezt összefogtam azzal a kis műanyaggal amit gyárilag adnak hozzá, és ezt az adag kábelt éppen be tudtam süllyeszteni a venti mellé, mivel ilyen furcsa kialakítása van, nem hagyományos. Pont elfért, mintha direkt ez lenne a célja
És nem fog mozdulni sem onnan, mert a táp ugye ventivel lefelé néz, tehát a gravitáció miatt nem tud mozdulni ellenkező iránya, és elég szorosan is van a helyén.Így alapjáraton nem hallom a hangját, meg terhelve sem, de azért még tesztelem egy darabig hogy biztosan jó legyen, annyi biztos hogy tökéletes választás volt, FSP-350-60APN-be ezt kell tenni ha nem akadály a 4k forintos ár.
Köszönöm még egyszer a segítséget amit itt kaptam!

Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Társasjáték topic
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó
- 3x Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm ventilátor szettek, fehér/fekete, normal/reverse blade!
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE - iCUE ML120 RGB ELITE
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő