Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Eagle16

addikt

válasz Eagle16 #1461 üzenetére

Sikerült a művelet, forrasztás nélkül csináltam, de egészen tartósnak tűnik. Legalábbis 10 perce megy tökéletesen :)

Először levágtam a YL ventit rögtön ott ahol a kábele elhagyja a műanyag venti keretet, aztán blankoltam a végét egy kis szakaszon.

A CM Excalibur ventihez érkezett egy 4 --> 3 pines átalakító is, azt használtam fel mert nem akartam a venti vezetékét bántani. Az átalakítónak levágtam a végét ahol a kis műanyag csatlakozó van, aztán blankoltam annak is a piros és fekete kábelét, majd összesodortam a tápból érkező kábelekkel, feketét a feketéhez, pirosat a piroshoz. Majd szigeteltem őket külön-külön aztán egyben is, hogy tartós legyen.

Ezután lényegében lett egy 3 pines csatlakozóm ami a tápból jön ki, és erre csak rá kellett csatlakoztatni az új ventit. A CM ventinek elég hosszú harisnyázott kábele van, ezt összefogtam azzal a kis műanyaggal amit gyárilag adnak hozzá, és ezt az adag kábelt éppen be tudtam süllyeszteni a venti mellé, mivel ilyen furcsa kialakítása van, nem hagyományos. Pont elfért, mintha direkt ez lenne a célja :) És nem fog mozdulni sem onnan, mert a táp ugye ventivel lefelé néz, tehát a gravitáció miatt nem tud mozdulni ellenkező iránya, és elég szorosan is van a helyén.

Így alapjáraton nem hallom a hangját, meg terhelve sem, de azért még tesztelem egy darabig hogy biztosan jó legyen, annyi biztos hogy tökéletes választás volt, FSP-350-60APN-be ezt kell tenni ha nem akadály a 4k forintos ár.

Köszönöm még egyszer a segítséget amit itt kaptam! :R

Új hozzászólás Aktív témák