-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
válasz
Eagle16 #1461 üzenetére
Sikerült a művelet, forrasztás nélkül csináltam, de egészen tartósnak tűnik. Legalábbis 10 perce megy tökéletesen
Először levágtam a YL ventit rögtön ott ahol a kábele elhagyja a műanyag venti keretet, aztán blankoltam a végét egy kis szakaszon.
A CM Excalibur ventihez érkezett egy 4 --> 3 pines átalakító is, azt használtam fel mert nem akartam a venti vezetékét bántani. Az átalakítónak levágtam a végét ahol a kis műanyag csatlakozó van, aztán blankoltam annak is a piros és fekete kábelét, majd összesodortam a tápból érkező kábelekkel, feketét a feketéhez, pirosat a piroshoz. Majd szigeteltem őket külön-külön aztán egyben is, hogy tartós legyen.
Ezután lényegében lett egy 3 pines csatlakozóm ami a tápból jön ki, és erre csak rá kellett csatlakoztatni az új ventit. A CM ventinek elég hosszú harisnyázott kábele van, ezt összefogtam azzal a kis műanyaggal amit gyárilag adnak hozzá, és ezt az adag kábelt éppen be tudtam süllyeszteni a venti mellé, mivel ilyen furcsa kialakítása van, nem hagyományos. Pont elfért, mintha direkt ez lenne a célja
És nem fog mozdulni sem onnan, mert a táp ugye ventivel lefelé néz, tehát a gravitáció miatt nem tud mozdulni ellenkező iránya, és elég szorosan is van a helyén.
Így alapjáraton nem hallom a hangját, meg terhelve sem, de azért még tesztelem egy darabig hogy biztosan jó legyen, annyi biztos hogy tökéletes választás volt, FSP-350-60APN-be ezt kell tenni ha nem akadály a 4k forintos ár.
Köszönöm még egyszer a segítséget amit itt kaptam!
Új hozzászólás Aktív témák
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest