- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Fűtőtestnek sem lehet utolsó a legújabb ROG termék
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdvözlet.
Egy Seasonic S12II-380Bronze 380W tápegységhez vettem új 12es ventit, mert a réginek már hangja volt.
Ugye ezek az utólagos ventik 3 pinesek, de a sárga nem kell. Fogtam hát, a táp kéttűs csatijáról lehúztam a műanyag burkolatot és ráhúztam a 3 pineset ügyelve hogy a fekete és a piros jó tűn legyen, valamint a sárga értelemszerűen nem került tűre.
Gépet elindítva az új venti szépen fel is pörög, de néhány másodperc után leáll
próbáltam ráhúzni az alaplapra hogy ott is leáll de, de azon szépen működik.Most visszatettem a tápra a régi ventit, és az nem áll le ¯\_(ツ)_/¯
Mit csináltam rosszul? egyéb megoldás esetleg? vágjam le a csatlakozókat, és fekete piros zsinórt forrasztassam össze a régi kétpines csatiba végződő zsinórral?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vallás
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE - iCUE ML120 RGB ELITE
- 3x Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm ventilátor szettek, fehér/fekete, normal/reverse blade!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

próbáltam ráhúzni az alaplapra hogy ott is leáll de, de azon szépen működik.