Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsoca_D

    tag

    válasz Zsoca_D #3332 üzenetére

    Hello
    Volt egy kérdésem arra vonatkozólag, hogy milyen ventit tudnék venni (és főleg hol) az EVGA 850BQ-ba. A lényeg, hogy 135mm-es kell. Válasz nem érkezett.
    Végigolvastam a fórumot 3 évre vissza, de sehol nem láttam konkrét ajánlást, pedig gondolom nagyon sok embernek ezzel gondja lehet.
    Eltöltöttem 4 órát a keresgéléssel, és arra jutottam, hogy magyar boltban nem lehet venni semmilyen 135mm-es ventit. Lehetséges ez??!! Ha ez tényleg igaz, akkor 2 lehetőség marad:
    1. Arctic P14-et valahogy rágányolni (nem hiszem, hogy ez akár megközelítené a tökéletes megoldást, de lehet, hogy ezt fogom tenni)
    2. Aliról lehetne rendelni, de ott meg ember legyen a talpán, aki biztosra tud menni. Tegyük fel, hogy tényleg azt küldik, és olyan állapotban, amit írnak. Akkor is meg kellene tudni az indítófeszültségét valahogy, nem? Azt pedig nekem nem sikerült egyiknél sem a 4 óra keresgélés alatt. Ezen kívül nyilván valakinek sürgős, és akkor ez az opció kilőve.

    Tehát, azt hiszem, hogy nem csak saját nevemben beszélek, ha arra kérek minden hozzáértőt, hogy hozzanak össze valami javaslatot arra nézve, hogy az a sok szerencsétlen 135mm-es tápventivel rendelkező mit is csináljon, ha gond van a ventivel.

    Előre is köszönöm!

    Ja, itt vannak azok, amiket Aliról kinéztem, csak nem igazán tudom biztosra, hogy megfelel tápba vagy sem:
    [link] [link] [link] [link] [link]
    (Nekem talán ez a legutolsó a legszimpatikusabb)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák