- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- R_volution médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
A héten megszereztem Németországból az FSP SAGA 450P táphoz a gyári Yate Loon ventilátort.Elvittem a tévészerelő ismerősömhöz, hogy berakjuk.Kicsit bonyolítottam a dolgot.Nem akartam a régi ventilátor vezetékét elvágni, s ráforrasztani az újat, hanem a nyákból lett leforrasztva a régi, s így berakva az új.Ha ilyen problémám lesz legközelebb, akkor lehet, hogy csak a kábelt csípem el.Az új ventilátoron 3 vezeték volt.A harmadikat rövidre vágtuk, s zsugorcsővel bevontuk.Egyik ismerősöm azt mondta, hogy miért nem próbálkoztam először a szilikon zsírral.Azt mondtam neki, hogy a fórumon többen írták, ez csak 1-2 hónapra oldja meg a problémát.Egyébként tegnap óta szép csendben dolgozik az új ventilátor.A szereléskor annyi problémám volt, hogy a tápegység csatlakozójáról, amivel az alaplapra csatlakozok, a biztosító pöcök letört.Gondolom, mivel nem cipelem a gépet ide-oda, nem jelent ez problémát, így is megfelelően szorol az aljzat az alaplapba?Amikor visszadugtam az alaplapba, elég szorosan men bele az aljzatba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest