Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Az a baj, hogy én is már legalább 5 magántanárt kipróbáltam 20 év alatt és 2 tanfolyamot is. A tanfolyamot elengedtem, még ha kislétszámú is volt, mert nekem az eleje könnyebben ment, aztán persze a leckével haladtunk és a végére nem csak én, de a többiek is csak jegyzeteltek vadul, de nem értettük. Hiába jeleztük, hogy inkább legyen meg a kiírt anyag 80%-a, de értelmezzük is. Nagyon tanfolyamellenes lettem.
A magántanárok meg, mint fizetett barátok. Persze angolul kellett beszélni. Próbáltak beszéltetni, de 1. nem szeretek csak úgy csacsogni, 2. tőmondatokban letudom a kötelezőt. Pedig 5-6 hónapig jártam mindegyikhez, gondolván lehet csak az elején nincs meg a kémia. Ők próbáltad terelni a helyes igeidő irányába, volt aki a középiskolában is használt nyelvkönyvet szerette és azzal haladtunk úgy ahogy. De piszkosul nem éreztem, hogy fejlődnék.
Tudom, hogy nem 1 hét után kell a sikernek jönnie. Uh, ez most elég pesszimistán hangzott, de elgondolkodok azon, amit írtál. Csak nehéz olyan tanárt találni, aki nekem beválik.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest