Új hozzászólás Aktív témák
-
Squirrel
őstag
Sziasztok!
Nem talaltam ilyen topikot, trollkodni meg nem akartam senkinek a topikjaban kerdesemmel, ezert nyitottam egy temat a tablet tartokrol.
Kerdesem az lenne, hatha valakinek van ebben tapasztalata, az auto fejtamlajara szerelheto tablet tartok mekkora tömegu tabletet tartanak meg biztonsagosan? Hosszu (14-15 oras) autouton kene kislanyom figyelmet, illetve ha mellett ul a parom, akkor neki a figyelmet lekotni legalabb par orara, ehhez keresek tableteket. Gearbest-en talaltam is egyet ([link]), ezen mar klasszul lehet mozizni biztosan, 11.6 inch-es, 16:9-es felbontasu, tehat mozihoz idealis, viszont 0.927 kg a tomege. Amit nezegettem neten (miutan boltokban max. 1-2 fele autos tartot lehet megfogdosni) tablettartot, sehol nem irjak, hogy milyen nehez tabletet tartanak meg biztonsagban. Nem attol felek, hogy kiesik belole, hanem fuggolegesen mennyire tartja a tabletet stabilan, nem fog-e bebolintani egy hosszabb uton a tablet a tomege miatt.
Ha valaki tud segiteni, esetleg konkret tartot ajanlani, azt megkoszonom!
Udv,
Squirrel
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- Arc Raiders
- Call of Duty: Black Ops 7
- Synology NAS
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- iPad gen 7
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- újszerű iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Everycom Cubelite Ultra projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest