Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali médialejátszót?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
+maross
Ahha, értem
Hát ez úgy lett, hogy egy ismerős kiköltözött külföldre, és mivel a gyerek is megnőtt, nekünk adta a megmaradt játékait, köztük ezt. Elő szokta venni (8 éves), de a szabályt nem ismerem, így nem igazán tudunk vele játszani. Valószínűleg én vagyok az egyetlen ember a Földön, akinek az életéből teljesen kimaradt mindenféle Monopoly, mert soha nem játszottam még olyat. Nem úgy, mint a Gazdálkodj okosan-t, azt százezerszer, még a régi verziót. Azt imádtam.
Stona Age megvan, jópofa, de nagyon egyszerű, így hamar unalmassá válik. Azt hiszem, itteni ajánlásra lett a Camel up, az bejött, abban van még olyan taktikázási lehetőség, amit a lányom később fog felfedezni.
A Ticket ride nagy álmom (nem a juniort venném), de húzós az ára, a dobble szintén sanszos, hogy meg lesz idén.
A Magic maze is megvan, az még bontatlan, szülinapra vagy karácsonyra vár.(#970) DJGABI
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest