Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen scannert vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
kinek mi, szerintem a fantasy temaval tok korrekt lett. Nem egy machina arcana, de azert elmegy
.
Apropo, kiprobaltam a nagyon szimpatikus kinezetu es tematikaju Age of Towers-t, meh, a solo modeot csak beleeroltették az latszik, remelem multiban jobb lesz, vegulis kompetitiv jatek. Valamint befutott a Folklore: The Affliction, gondolom hamarosan boltokba is, ez mar 2nd edition, mar bizonyitott
. Alapjatekot kulfoldrol helyenkent barati aron be lehet rendelni a kampany hosszahoz kepes (itthon sajna 28 penzÖ. Cserebe erosen sztoriorientalt, dontesek vannak benne, karakterfejlodes, javasolt ugyanazzal a csapattal jatszani.
Valamint sorra kerult még a Sprawlopolis, alapbol 18 kartyas jatek, koop, tenyleg 15-20 perc, soloban is jo. Egy Parfum is bontva lett, szokasos csaladi kategorias jatek, mint egy Fuszerut, a 6.6-os ertekelest nem tudom hova tenni, ez is tud annyit mit a tobbi hasonszoru jatek. 7500 penz, neha kicsit olcsobb, eleg sok cucc van benne,tobbek kozt csomo custom die es meeple.
Új hozzászólás Aktív témák
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest