- Házi erősítő építése
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
MittuDomain_
őstag
Ha valaki Azul-t akar, nekem nagyon bejött az AliExpress, 3e körül megjött az angol nyelvű. Jó játék, ajánlom!
Korábban tettem fel róla képet ide, akit érdekel, görögjön vissza.
-
mike1334
veterán
válasz
fateless #2648 üzenetére
Régóta fűztem az asszonyt, hogy társasozni szeretnék, de még kipróbálni se akarta. A járvány miatt sokat vagyunk itthon, rendeltem egy Patchwork-öt (ajánlom a Szellemlovast, ingyen kihozta a futár már másnap), több party is lemegy egymás után, ő is szokta kérdezni, hogy nem jatszunk-e, és már szóba került, hogy mit vegyünk következőleg
-
mike1334
veterán
válasz
gyantaszuz #2644 üzenetére
Köszi!
-
mike1334
veterán
válasz
gyantaszuz #2642 üzenetére
Kártyavédőt vettetek hozzá?
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz
mike1334 #2641 üzenetére
Szerintem nem nehéz játék, max annyi, hogy sok különböző token van és azokat kell memorizálni, de néhány játék alatt simán tanulható.
Viszont megvettük a Pantheon kiegészítőt. Ha ritkán kerül elő, ott már sokszor van, hogy meg kell néznünk játék közben, hogy melyik istenség/token használata pontosan mit is eredményez.
De az alapjátékhoz van segédlet, a kiegészítőhöz meg pár oldal a szabályfüzet, szóval nem zavaró.
Nekünk a kedvenc 2 személyes játékunk mióta megvettük. -
mike1334
veterán
válasz
gyantaszuz #2640 üzenetére
Mi is a 7 csoda párbajjal szemezünk most, bár lehet nagyobb ugrás a patchwork után...lehet jó lenne vmi köztes nehézségű előbb
Illetve a Memoarrr is tetszetős kis memória játék, és nem is drága, ezt is kinéztük. -
válasz
DrDobos #2637 üzenetére
Feleségem ráunt a velem való játékra, mert nem nyer
Már olyanokat próbáltunk, mint az up the rock meg monopoly, ahol alapvetően a szerencse dominál, de azok meg nem kötnek le egyikünket sem igazán. (Megjegyzem a TTR-nál is lehet nagyon vacak kártyákat húzni - egy alkalommal a többi játékos már csak röhögött velem együtt rajta) -
DJGABI
addikt
Ismét kihagyhatatlan ajánlat Pepco-ban:
Monopoly - Macskák és Kutyák [link] 3600Ft, meg sztem a -30% kedvezmény él rá
egy pillanatra elgondolkoztam rajt, már csak a tábla meg a figurák miatt, de áh, szegény gyűjteményem miért rontanám el ilyennel
+ Unstable unicorns megjött magyarul, -20% előrendelői kupon van rá "PRE-MÉNES" @ Gémklubb [link]
-
maross
nagyúr
válasz
gyantaszuz #2629 üzenetére
reworldrol nem zengenek odakat (en nem probaltam), masik harom nem rossz a csaladi/party kategoriaban.
-
Bullitz
aktív tag
Én megörültem mikor megláttam, mert szerintem mindig minimum átlagon felülit, de inkább jó játékot adnak ki Sztónmájerék, a Viticulture és a Scythe két kedvenc, de valahogy már az első tesztek után érezhető volt, hogy itt valami hibádzik, pedig nagyon érdekelt, valószínűleg ez lett volna a jó megoldás igen, amit írtál. Meg hogy nem civ építő játéknak kellett volna titulálni, mert sokan a Scythe-ban is ezért csalódtak, hogy nem wargame attól még, hogy mechek vannak benne..
-
Azie
őstag
-
Bullitz
aktív tag
Sziasztok!
Clans of Caledonia-t próbálta valaki? Agricola / Gaia Project-Terra Mystica-hoz képest van értelme beruházni rá? Nagyon tetszik de félek nem ér 20 rongyot.
Más: Manhattan Project Energy Empire, van Viticulture-ünk, van Marsunk, de munkáslehelyezős-tableu-builderünk egybe viszont nincs, ezt próbáltátok már? Nagyon jónak tűnik de nem értem miért ilyen gyenge a ratingje bgg-n. (ami tudjuk nem mindig mérvadó.)
-
mike1334
veterán
Meg is jött a Patchwork, holnap kipróbáljuk
-
k-dani
csendes tag
válasz
DrDobos #2616 üzenetére
Dunaújvárosi Tescoban a sima Aranyásók kártyajáték 889. Nem tudom, hogy akció-e, országos-e, mert nem volt kint a címkéje. A polcon egy olyan általános kártyajátékok címke volt 709 Ft-tal, de gyanús volt, hogy csak ennyi lenne. Az árolvasó 889-et mutatott, nem volt kedvem szívózni vele, talán egyébként is csak rossz helyre pakolták.
-
mike1334
veterán
-
DrDobos
őstag
Tescoban talalt meg valaki valami jot? Érdemes itt kisvarosban csak ezert lemenni?
-
mike1334
veterán
Nem tudja valaki, hogy az Aréna vagy fogarasi tescoban van vajon Patchwork? Az összes közeli társasbolt zárva, kiszállítás meg csak futárral, az meg nem nagyon jó, foxpost jobb lenne...
-
DJGABI
addikt
válasz
fateless #2607 üzenetére
Pont az lett volna a terv, hogy most húsvétkor többen kipróbáljuk családdal, nem jött össze. Bár mondom én azt olvastam, hogy az a tapasztalat többen nehezebb.
Lehet nektek akkor szerencsétek volt/rutinosabbak vagytok, azt írták bgg-n is hogy olyan 60-80% winrate-t simán hoznak. Lehet megpróbáljuk az ajánlott karakterekkel, az orvos elég OP-nak tűnt, meg a műveletissel játszottam én 2* is, csak mondom ezt én már csalásnak érzem. Meg ott is a 2 végletet írják: van aki félreért egy szabályt és túl nehéz, meg van akinek 6 fertőzéskártyával is túl könnyű
(#2609) Tristis na igen, ez is. max annyin megy a varia hogy ne az összeset szedd le hanem csak 2-t meg lépj tovább.. Fáj, mert kötelező olvasmány, jobbra számítottam, bár legutóbbi mit játsszunk videóban már Zoli is azt mondja h eljárt azért felette az idő, vannak már jobb játékok.
(#2610) maross Jaja az rémlett hogy van egy másik hasonló széria is. Ránézek, köszi. Látom ugyanazok csinálták, mint a T.I.M.E-ot, azzal is szemeztem, de nem pénztárcabarát
Meg asszonynak most ezt a Bűnügyi krónikákat mutattam, lehet inkább megpróbálom arra rábeszélni
-
Tristis
őstag
A Pandemic számunkra se jött át. A legnagyobb gondunk az volt, hogy kb. az összes lépésnél azonnal egyetértettünk mindenben. Nálunk az is problémás volt, hogy mindig nyertünk, aztán nehezítettünk rajta, akkor is, aztán kieggel is próbáltuk akkor is... de ha nem nyertünk volna akkor is az egész olyan volt, mint egy egyszemélyes játék. Mindig mindenki mindenben egyetértett... én nem szomorkodnék a helyedben a Pandemic-en.
Jönni fog hamarosan a Horrified nevű játék, coop-ba én azt várom nagyon. Esetleg nézzetek rá a Tiltott Sivatagra, nekem jobban tetszett, mint a Pandemic. -
A negatív pandemic élményt sajnálom.
Vettünk egyet, még csak egyszer játszottunk vele töb fordulót egy éve, de akkor nagyon élveztük. Két fővel is ment, és izgalmas volt, de nekem pont az volt a félelmem, hogy mindig nyersz vele (akkor tehát nem, ez nekem jó visszacsatolás, még ha nektek nem is az).
Érdemes esetleg adni neki még esélyt, a vírus után több emberrel... -
DJGABI
addikt
Kis élménybeszámolók:
Pandemicet vettem végül még egy hónapja kb. Van benn 4 játékunk, nyerni még nem sikerült mondjuk. Legutolsó játékon már az is sikerélmény volt, hogy 3 ellenszer meglett a 4-ből... De tényleg amit sok helyen írnak: a felénél kb már látszik, hogy sikerülni fog-e vagy sem... Értem én, hogy azért gondolkodni is kéne, de a fertőzés meg járvány kártyák miatt annyira random... 2 fővel játsszuk pedig, ami elvileg a legkönnyebb, 4 fertőzéssel, meg 2 szerepkártyából választunk az elején, de még így se... Számomra elég keserű szájízt hagyott, nem szívesen játszok vele, asszonynak pedig tetszik. Nyerő taktikákra rákerestem, de csalásnak érzem, meg nem tudom, valahogy az egész játékmenet nem jön át (maga a 4 lépés korlát, cserebere csak az adott helyen, kézlimit: iszonyat megkötésnek érzem, nem egy fun játék)
Ja meg Exiteket pörgettük ki ünnepekben: a kunyhósat meg a fáraósat... szintén mehhh. Elsőn ráadásul kifelejtettünk egy kartonpapírt kivenni, totál megakadtunk, rendesen elrontotta a játékélményt, 2 óra után feladtuk (megnéztük a megoldást, utolsó 2 hiányzott csak), a fáraós utána már nyilván könnyebb volt, tudtuk kb milyen feladatokra számítsunk, és nekem pont ez a bajom vele, kb ugyanazok a típusfeladatok ismétlődtek.
-
xenom0rph
őstag
válasz
gyantaszuz #2603 üzenetére
Sziasztok!
2 főre milyen társas(vagy kártya-)játékot tudnátok ajánlani? 5-10k között. A téma igazából mindegy, csak ne forduljon hamar unalomba.
Köszi! -
DJGABI
addikt
BB topicban is írták: [link]
Tescoban társasokra -50%
Century Fűszerút 5,5k-ért elég jó deal
Catan is ennyi
Tokió királya 5k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házi erősítő építése
- PlayStation 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest