Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• D4v3

őstag

válasz Bullitz #1617 üzenetére

Én pont nem olyan rég hoztam el a Szellemből az ő használt példányukat, aminek kb. csak a dobozán látszik, hogy volt valaha is valakinél. Így asszem 15-öt fizettem, ami még mindig kicsit húzós szerintem, de a játék ettől még tök jó. Négyen próbáltuk először, sajnos a holtidő itt már jelen van, de persze első alkalom lévén lassabb is volt mindenki. Viszont a kritikák alapján a Space gyakorlatilag egy Clank! 1.5, ami hiba volt az alapban, azt itt kijavították. Kicsit talán kevésnek tűnt elsőre a lap kidobó lehetőség (Star Realms-ben ugye ez a scrap), így nem éreztem nagyon azt, hogy valami felé tényleg épülne a deckem, mert jó vaskos volt a játék végére :)
    De fogunk még játszani vele (plusz mobilos app-al solo mód is van), úgyhogy még kitapaszalom jobban nyilván. Mindenesetre elsőre nekem bejött, rengeteg lap (telis-tele sci-fi utalásokkal), moduláris pályaelemek, több jónak tűnő stratégia, ami irányba elindulhatsz (maradsz hátul és felvásárolsz kártyákat és a végén valami értéktelenebb cuccal menekülsz ki, bemész a legvégére teleportálgatva és gyorsan próbálod letudni plusz ugye ott vannak a jól érezhető deck building sémák is a lapokon, amiket elkezdhetsz gyűjteni stb.).
    Én elsőre egy 7/10-et adnék neki biztosan, de még bőven van kiismerni való benne.

Új hozzászólás Aktív témák