- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Steam Deck
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geradossz
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy van egy Tcomos netünk az általuk adott modemmel/routerrel. Nem volt vele semmi gond, azonban kb 2 hónapja nem tudok online fifázni (bár ha singlebe játszok akkor is elmegy, igaz folyamatos netkapcsolatban van a játék), mert 10-20 perc után elmegy a net, csak az én gépemen, a modemen nem világít az a lan lámpa ahova be van dugva a gépem. Wifin és a többi gépen van net. Mire visszajön a net eleinte 1-2 perc volt, mostanában már 10-20 perc is. Fifa eredeti. Már újraraktam, origint is újra raktam nem lett jó. Átdugtam másik lanba a gépem úgyse lett jó. Egyedül a rendszerújrarakás van hátra, ha az se oldja meg a dolgot hogy tudom kideríteni, hogy a modem rossz vagy a hálókártya a gépembe, mondjuk nincs benne hálókártya külön csak az alaplapon van. Más esetben nem megy el a net, arra gondolok, hogy túlmelegszik a hálókáryta. Lehet ez a probléma? Hogy tudom kideríteni, hogy miért megy el a net?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Yettel topik
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest