- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Használt VGA / videókártya ajánló
- eGPU tapasztalatok
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- OLED monitor topik
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bopeti98
őstag
A műsorújság app-ba meg lehet oldani, hogy a csatornasorrend módosítását ne érvényesítse mind a 3 boxra, hanem csak arra amelyiket kiválasztom?
-
Sordoran
addikt
válasz
mbalint987 #77394 üzenetére
Bár a pin kódot nem láttam mit üt be, de a menüt a #1397# beütésével hozta elő. Gondolom a pin pedig valami gyári alap 0000 vagy 1234.
-
OldMike
őstag
válasz
#22718208 #77380 üzenetére
Átnéztem korábban ezt a használati útmutatót, de az Archív tévé részt mint érdektelent átléptem. Azt is írják, hogy azokat nem lehet felvenni. Valószínűleg véletlen hogy eddig nem ütköztem bele a felvétel beállításkor.
A nyíl alakú háttér eddig nem tűnt fel, figyelni fogom.
Sharkweb
Köszi, nekem is ilyen eszköz van. Hozzám a 62 végű is akkor jött, amikor mások már két héttel azelőtt megkapták.
-
mbalint987
aktív tag
-
-
Storms
őstag
Én nem találtam olyat rajta. Nem ugyanaz a jelszava mindegyik eszköznek?
-
Sordoran
addikt
válasz
draco31 #77384 üzenetére
Ugyan ez volt nálunk is, egyiknek semmi baja, másiknál pedig csatornák 2/3-a eltűnt. Próbáltam újraindítani, áramtalanítottam, kártyát kivettem, majd vissza, semmi nem jött be. Végül bejelentettem a hibát, másnap jött szervizes, belépett a szerviz menüjébe és gyári visszaállítást csinált, ez megoldotta problémát. Mondtam is neki, ha elmondják telefonon hogyan kell belépni abba a menübe, és mi a pin megcsinálom én is, de azt mondta ilyen kódokat nem adnak ki, mert ha elrontunk valamit, utána fizetni kell javításért.
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
draco31 #77384 üzenetére
Kaon CO1000 lesz az, nincs rajta reset gomb, ahogy előttem írták, a billenőkapcsolóval áramtalanítsd le hátha segít.
-
draco31
veterán
Hello!
Szomszédban műholdas TV van, CD1000-es beltérivel 2db. Az egyik hiba nélkül megy, a másikból eltűntek csatornák, Duna, RTL Klub, ilyenek. Hogy lehet resetelni, mert a menüben nem találtam ilyet. Vagy csak ki kellene kapcsolni valameddig, hogy frissüljön magától?
-
Storms
őstag
Üdv
Huawei HA35-11-nél mi a jelszó a belépéshez a 192.168.1.254 oldalra? Semmivel nem tudok belépni, milyen jelszót kellene keresnem az utmutatóba? A jelszó ugyanúgy 8 számjegy mint a wlan password vagy esetleg ugyanaz mint a wps pin? -
törölt tag
válasz
OldMike #77376 üzenetére
Azok a bizonyos hasábok a karakterek között néha ott vannak nekem is.
Szerintem az is valami szoft hiba lehet.A sárga háttérrel jelölt műsorok az Archív TV-ből
elérhető műsorok.Forrás : [link]
Azt tudtam , hogy van Archiv Tv szolgáltatás , de nekem soha egyetlen cím nem volt még sárga.
Mit jelenthet az amikor az EPG-ben a csatorna neve van nyíl alakra hasonlító világos szürke háttérrel?
Esetleg azzal jelzik , hogy van archivban elérhető anyag a csatornáról? -
tisvol
aktív tag
Sziasztok!
"Szoftveres" kérédesem lenne. Lejár a hűségidőm, szerettem volna / szeretném a telekom online felületén meghosszbítani. Vagy 10.-re sikerül is belépnem, de még a menük közötti váltáskor is kidob a fiókból. Ez egy dolog, Ha nagy nehezen eljutok a megfelelő menühöz akkor kiválasztom, mit szeretnék és eljutok a csatolt képernyőig. Ott van minden info....de nincs tovább. Nincs egy gomb, hogy megrendelem, vagy tovább, vagy semmi. Itt megáll a tudomány. Van valakinek tapasztalata? Vagy be kell mennem egy T pontba mindenképp? -
OldMike
őstag
válasz
Sharkweb #77374 üzenetére
A boxod Cisco gyártmány, vagy más? Nekem Cisco van, erre jan. 3-án jött a 62 végű szoftver. Javítottak valamit a hangerőn, de rontottak is. Valahogy a szoftverfejlesztés nem a Telekom erőssége
.
@gombilaci1
Az EPG eléggé rejtélyes valami. Például bizonyos csatornáknál nem átlátszó a háttér, hanem sárgás színű. A logikájára nekem nem sikerült rájönnöm. A szövegen belül is vannak helyenként vékony függőleges hasábok, talán valamit elválasztanak. A függőleges vonal bizonyára "luxus". Mert akkor még azt is tudnád, hogy éppen hol tart a műsor
.
Szerintem jó ez így, mert fejleszti a szemmértéket.
-
törölt tag
válasz
Sharkweb #77374 üzenetére
A ..62 szoftban én találtam hibát. Átlag napi 1x a tatung olyat csinál , hogy vagy nem reagál a távirányító néhány gombjára , vagy a P+ P- gombok egyszerűen Fel & Le gombok lesznek. Csak egy ki-be kapcsolás hozza rendbe.
Illetve szerintetek várható , hogy egyszer az EPG-be belekerül egy függőleges vonal, ami az aktuális időt mutatja?
-
Sharkweb
aktív tag
Éjjel frissítés volt a Huawei HG8245H kapott frissítést, érdekes új menüpont jelent meg IPV6 meg az UPnP configuration-nál mostmár látszik, hogy minek nyitott portot, meg a Wifi-nél is van változás. Ja és az IPTV box is kapott frissítést csak nem 2362 a vége hanem 2363.
-
-
chungee
addikt
Estét!
TCOM-nál vagyok, Netmánia M (20/1) csomagban, ZTE ZXV10 H201L modem/router üzemel ami tőlük kaptam. Nos az a próblémám, hogy ha többen csatizunk wifi-re vagy akkor is ha egyedül vagyok és 100%-on megy a letöltés (pl. steam) akkor egyszerűen egy idő után lelassul 5megára. Mintha 5megás csomagom lenne. Félre ne értsétek! 5mega a max letöltési sebesség. Csak áramtalanítás után áll vissza 20-ra. Mi lehet a próbléma
-
Fernet
senior tag
válasz
karl_fischer #77358 üzenetére
Nálam dec. 2 körül szerelték, SAT-ról váltottam IPTV-re. Online felületen még mindig a SAT-ot mutatja, lehet akkor valami köze a műsorújságos problémához? A példádból kiindulva igen. Kérdés mikor vált az online felületen át IPTV-re...
-
Bozek
nagyúr
válasz
PhoenixSzG #77361 üzenetére
Egyébként tévedtem, DVB-C-re nem lehet már kötni, a SAT még megy egyelőre.
-
btz
addikt
válasz
mauimagic #77363 üzenetére
Megnézed a router admin felületén, hogy a wan oldali cím egyezik e azzal a címmel, amit a whatismyipsddress.com oldalon látsz, ha nem, akkor NAT-olt.
Minden féle router vagy weboldal nyitogatás nélkül úgy tudod ellenőrizni, hogy natokva vagy e hogy a gépeden megnyitsz egy cmd parancssor ablakot és beírod mondjuk hogy tracert bix.hu vagy tracert google.hu. Ha a listában rögtőn másodiknak olyan formátumú címet látsz, hogy 10.x.x.x, akkor NAT-olva vagy
-
glacious
addikt
Tévedtem, 4000Ft-tól felfelé bármelyik jó nekik.
"Új Magenta 1 kedvezménycsomagba bevont új mobil előfizetés és megadott díjcsomagok (Move M, Move M Aranytárskártya, Next S, Next S Aranytárskártya, Next M, Next M Aranytárskártya, Next XL) választása esetén vagy meglevő Magenta 1 kedvezménycsomag mellé vásárolt új mobil előfizetés"
-
-
mauimagic
senior tag
Most kötötte be a T a DSL-t (a szolgáltatóm Externet egyébként)
D-link a DSL modem és a router is. A kamerarendszer külső eléréséhez regisztráltam a D-link ingyenes dyndns-ére, azt beállítottam a routerben a portforwardokkal együtt.
A kamerát viszont csak belső hálózatról tudom elérni, távoról nem.
Ez lehet amiatt, mert NAT mögött vagyok? Az Externet nagylelkűen felajánlott havi 5 rongyért fix IP címet (mondjuk a szolgáltatási szerződésben ingyenesként szerepel, ez másik meccs lesz...)
-
PhoenixSzG
tag
A közös kedvezmények ÁSZF mellékletben benne van a SAT is, szóval mennie kell a Magenta1-nek műholdas TV-vel is.
-
karl_fischer
aktív tag
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Most hosszabbítottam a T-vel.
Magenta 1:
Szuper családi IPTV,
120-as net,
Hoppá Plussz telefon,
és csaptunk mellé egy valami mix mobil előfizut havi 1.990 Ft lebeszélhetőséggel.Jól gondolom, hogy ezzel a mobil csomaggal nem vagyok jogosult kedvezményes készülék vásárlásra?
A T oldalán nem jártam sikerrel és nincs kedvem megint felhívni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Renault, Dacia topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest