- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Most hosszabbítottam a T-vel.
Magenta 1:
Szuper családi IPTV,
120-as net,
Hoppá Plussz telefon,
és csaptunk mellé egy valami mix mobil előfizut havi 1.990 Ft lebeszélhetőséggel.Jól gondolom, hogy ezzel a mobil csomaggal nem vagyok jogosult kedvezményes készülék vásárlásra?
A T oldalán nem jártam sikerrel és nincs kedvem megint felhívni őket.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
karl_fischer
aktív tag
-
PhoenixSzG
tag
A közös kedvezmények ÁSZF mellékletben benne van a SAT is, szóval mennie kell a Magenta1-nek műholdas TV-vel is.
-
mauimagic
senior tag
Most kötötte be a T a DSL-t (a szolgáltatóm Externet egyébként)
D-link a DSL modem és a router is. A kamerarendszer külső eléréséhez regisztráltam a D-link ingyenes dyndns-ére, azt beállítottam a routerben a portforwardokkal együtt.
A kamerát viszont csak belső hálózatról tudom elérni, távoról nem.
Ez lehet amiatt, mert NAT mögött vagyok? Az Externet nagylelkűen felajánlott havi 5 rongyért fix IP címet (mondjuk a szolgáltatási szerződésben ingyenesként szerepel, ez másik meccs lesz...)
-
titán
-
glacious
addikt
Tévedtem, 4000Ft-tól felfelé bármelyik jó nekik.
"Új Magenta 1 kedvezménycsomagba bevont új mobil előfizetés és megadott díjcsomagok (Move M, Move M Aranytárskártya, Next S, Next S Aranytárskártya, Next M, Next M Aranytárskártya, Next XL) választása esetén vagy meglevő Magenta 1 kedvezménycsomag mellé vásárolt új mobil előfizetés"
[ Szerkesztve ]
-
btz
addikt
válasz mauimagic #77363 üzenetére
Megnézed a router admin felületén, hogy a wan oldali cím egyezik e azzal a címmel, amit a whatismyipsddress.com oldalon látsz, ha nem, akkor NAT-olt.
Minden féle router vagy weboldal nyitogatás nélkül úgy tudod ellenőrizni, hogy natokva vagy e hogy a gépeden megnyitsz egy cmd parancssor ablakot és beírod mondjuk hogy tracert bix.hu vagy tracert google.hu. Ha a listában rögtőn másodiknak olyan formátumú címet látsz, hogy 10.x.x.x, akkor NAT-olva vagy
ⓑⓣⓩ
-
Bozek
nagyúr
válasz PhoenixSzG #77361 üzenetére
Egyébként tévedtem, DVB-C-re nem lehet már kötni, a SAT még megy egyelőre.
-
Fernet
senior tag
válasz karl_fischer #77358 üzenetére
Nálam dec. 2 körül szerelték, SAT-ról váltottam IPTV-re. Online felületen még mindig a SAT-ot mutatja, lehet akkor valami köze a műsorújságos problémához? A példádból kiindulva igen. Kérdés mikor vált az online felületen át IPTV-re...
-
chungee
addikt
Estét!
TCOM-nál vagyok, Netmánia M (20/1) csomagban, ZTE ZXV10 H201L modem/router üzemel ami tőlük kaptam. Nos az a próblémám, hogy ha többen csatizunk wifi-re vagy akkor is ha egyedül vagyok és 100%-on megy a letöltés (pl. steam) akkor egyszerűen egy idő után lelassul 5megára. Mintha 5megás csomagom lenne. Félre ne értsétek! 5mega a max letöltési sebesség. Csak áramtalanítás után áll vissza 20-ra. Mi lehet a próbléma
-
titán
-
Sharkweb
aktív tag
Éjjel frissítés volt a Huawei HG8245H kapott frissítést, érdekes új menüpont jelent meg IPV6 meg az UPnP configuration-nál mostmár látszik, hogy minek nyitott portot, meg a Wifi-nél is van változás. Ja és az IPTV box is kapott frissítést csak nem 2362 a vége hanem 2363.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sharkweb #77374 üzenetére
A ..62 szoftban én találtam hibát. Átlag napi 1x a tatung olyat csinál , hogy vagy nem reagál a távirányító néhány gombjára , vagy a P+ P- gombok egyszerűen Fel & Le gombok lesznek. Csak egy ki-be kapcsolás hozza rendbe.
Illetve szerintetek várható , hogy egyszer az EPG-be belekerül egy függőleges vonal, ami az aktuális időt mutatja?
-
OldMike
őstag
válasz Sharkweb #77374 üzenetére
A boxod Cisco gyártmány, vagy más? Nekem Cisco van, erre jan. 3-án jött a 62 végű szoftver. Javítottak valamit a hangerőn, de rontottak is. Valahogy a szoftverfejlesztés nem a Telekom erőssége .
@gombilaci1
Az EPG eléggé rejtélyes valami. Például bizonyos csatornáknál nem átlátszó a háttér, hanem sárgás színű. A logikájára nekem nem sikerült rájönnöm. A szövegen belül is vannak helyenként vékony függőleges hasábok, talán valamit elválasztanak. A függőleges vonal bizonyára "luxus". Mert akkor még azt is tudnád, hogy éppen hol tart a műsor .
Szerintem jó ez így, mert fejleszti a szemmértéket .42LM660S
-
tisvol
aktív tag
Sziasztok!
"Szoftveres" kérédesem lenne. Lejár a hűségidőm, szerettem volna / szeretném a telekom online felületén meghosszbítani. Vagy 10.-re sikerül is belépnem, de még a menük közötti váltáskor is kidob a fiókból. Ez egy dolog, Ha nagy nehezen eljutok a megfelelő menühöz akkor kiválasztom, mit szeretnék és eljutok a csatolt képernyőig. Ott van minden info....de nincs tovább. Nincs egy gomb, hogy megrendelem, vagy tovább, vagy semmi. Itt megáll a tudomány. Van valakinek tapasztalata? Vagy be kell mennem egy T pontba mindenképp?Üdv:T.
-
törölt tag
válasz OldMike #77376 üzenetére
Azok a bizonyos hasábok a karakterek között néha ott vannak nekem is.
Szerintem az is valami szoft hiba lehet.A sárga háttérrel jelölt műsorok az Archív TV-ből
elérhető műsorok.Forrás : [link]
Azt tudtam , hogy van Archiv Tv szolgáltatás , de nekem soha egyetlen cím nem volt még sárga.
Mit jelenthet az amikor az EPG-ben a csatorna neve van nyíl alakra hasonlító világos szürke háttérrel?
Esetleg azzal jelzik , hogy van archivban elérhető anyag a csatornáról? -
Storms
őstag
Üdv
Huawei HA35-11-nél mi a jelszó a belépéshez a 192.168.1.254 oldalra? Semmivel nem tudok belépni, milyen jelszót kellene keresnem az utmutatóba? A jelszó ugyanúgy 8 számjegy mint a wlan password vagy esetleg ugyanaz mint a wps pin?ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
draco31
veterán
Hello!
Szomszédban műholdas TV van, CD1000-es beltérivel 2db. Az egyik hiba nélkül megy, a másikból eltűntek csatornák, Duna, RTL Klub, ilyenek. Hogy lehet resetelni, mert a menüben nem találtam ilyet. Vagy csak ki kellene kapcsolni valameddig, hogy frissüljön magától?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
titán
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz draco31 #77384 üzenetére
Kaon CO1000 lesz az, nincs rajta reset gomb, ahogy előttem írták, a billenőkapcsolóval áramtalanítsd le hátha segít.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
titán
-
Sordoran
addikt
válasz draco31 #77384 üzenetére
Ugyan ez volt nálunk is, egyiknek semmi baja, másiknál pedig csatornák 2/3-a eltűnt. Próbáltam újraindítani, áramtalanítottam, kártyát kivettem, majd vissza, semmi nem jött be. Végül bejelentettem a hibát, másnap jött szervizes, belépett a szerviz menüjébe és gyári visszaállítást csinált, ez megoldotta problémát. Mondtam is neki, ha elmondják telefonon hogyan kell belépni abba a menübe, és mi a pin megcsinálom én is, de azt mondta ilyen kódokat nem adnak ki, mert ha elrontunk valamit, utána fizetni kell javításért.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
draco31
veterán
válasz Sordoran #77389 üzenetére
Akkor az lesz itt is, mindent kipróbáltam már amit csak lehetett.
A DIGI cuccai ennyiből jobbak, ha gond van esetleg, akkor ott van a menüben a gyári visszaállítás is.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Storms
őstag
Én nem találtam olyat rajta. Nem ugyanaz a jelszava mindegyik eszköznek?
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
titán
-
mbalint987
aktív tag
válasz Sordoran #77389 üzenetére
Mondjuk ez nettó bullshit, ha már nincs ebben a hulladékban Factory defaults, akkor legalább megmondhatnák a kódot. A szerelők is örülhetnek, hogy ilyen hibák miatt ki kell menniük.
(Arról nem is beszélek, hogy az MT Sagem boxain kb. 2 gombnyomás a Factory reset.)
„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/
-
OldMike
őstag
válasz #22718208 #77380 üzenetére
Átnéztem korábban ezt a használati útmutatót, de az Archív tévé részt mint érdektelent átléptem. Azt is írják, hogy azokat nem lehet felvenni. Valószínűleg véletlen hogy eddig nem ütköztem bele a felvétel beállításkor.
A nyíl alakú háttér eddig nem tűnt fel, figyelni fogom.
Sharkweb
Köszi, nekem is ilyen eszköz van. Hozzám a 62 végű is akkor jött, amikor mások már két héttel azelőtt megkapták.
[ Szerkesztve ]
42LM660S
-
Sordoran
addikt
válasz mbalint987 #77394 üzenetére
Bár a pin kódot nem láttam mit üt be, de a menüt a #1397# beütésével hozta elő. Gondolom a pin pedig valami gyári alap 0000 vagy 1234.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
bopeti98
őstag
A műsorújság app-ba meg lehet oldani, hogy a csatornasorrend módosítását ne érvényesítse mind a 3 boxra, hanem csak arra amelyiket kiválasztom?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Nyomtató topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest