-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaba
veterán
válasz
bollokcs80 #116999 üzenetére
Igazad van ez így lenne korrekt.Amúgy a honlapon a családi HD csomag csatornakiosztásánál még nincsenek is feltüntetve az új HD-k.
-
bollokcs80
Korrektor
-
Kaba
veterán
válasz
bollokcs80 #116996 üzenetére
Nem kötelező a váltás,úgy minden marad a régiben.
-
Tompika777
senior tag
Telekom Sat TV-nél van esetleg változás (díjak-plusz csatornák, stb.)?
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Pár napja azt tapasztalom, hogy a CG3000 felületére belépve percekig semmilyen adat nem jelenik meg az eszközről. Se a csatlakoztatott kliensek, se a szolgáltatások, semmi.
Az internet eléréssel egyébként nincs baj, de van hogy akár perceket is kell várnom amíg mindent betölt az adminisztrátor felület. Másnál is így van?
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Nos az új rendszer szerint nálam magenta1 nem lehet
A régi szerint van
Akkor hogyan is van ez? -
Sharkweb
aktív tag
-
Sharkweb
aktív tag
Semmi extra a Szuper Családi Mozi csomagból kerül át a Szuper Családi HD-be a +12 HD csatorna ami a 201909-be volt. Nekem szívás, mert a +12 HD miatt váltottam rá (nem Moziklub miatt), most meg átkerültek a Családi HD-ba. Nem válthatok csomaghűség miatt. Pedig kemény 1015-Ft-al lenne olcsóbb.
-
Kaba
veterán
válasz
blackmajesty #116977 üzenetére
Kanapé tv már bent volt a régi kínálatban is,a kandalló tv lett átnevezve kanapéra.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Voice24 #116973 üzenetére
"A Magenta 1-be bevonhatók mind az új otthoni, mind az új mobilos díjcsomagok, viszont az utóbbiakban foglalt adatmennyiséget már nem duplázza a cég. (Az indoklásban azt írja a Telekom, hogy az új netcsomagok már eleve jóval több adatforgalmat tartalmaznak, mint a korábbiak.)"
Régen is volt 15gbos net csomagjuk
-
törölt tag
válasz
blackmajesty #116974 üzenetére
Az már rég benn van.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
szabogabor10 #116971 üzenetére
ÁSZF szerinte Kanapé TV és Kanapé TV HD kerül be
-
Voice24
őstag
[link]
Elég részletes leírás -
Kaba
veterán
válasz
szabogabor10 #116971 üzenetére
Az Aréna 4 biztosan bekerül a Telekom kínálatába is.
-
-
Adama123
aktív tag
Telekom sajtóközlemény: a részletek holnap fognak kiderülni.
"Még több HD tartalmat kínál a lakossági ügyfeleknek a Telekom szeptember 4-től.
Több tévés csomagban nő a csatornakínálat: az alap csomag kínálata 13 HD csatornával bővül, míg a legnépszerűbb, Szuper Családi HD csomag csatornakínálata 12 HD-adással gyarapodik, így összesen 108 SD és 46 HD csatornát kínál az előfizetőknek.
A Magenta 1 kedvezmények sorába továbbra is beletartozik a korlátlan TV és film adatopció, amellyel Magenta 1 ügyfélként a TV GO-val, a Telekom TV GO-val és HBO GO-val díjmentesen, korlátlan belföldi adatforgalommal tévézhetünk mobilon is."
-
Fenyi Leopol
tag
válasz
kabelmania27 #116967 üzenetére
Viszont a tápkábel modembe csatlakozó része elég lazának tünt. Tudtam még beljebb nyomni.
-
Fenyi Leopol
tag
válasz
kabelmania27 #116967 üzenetére
Bocs a késlekedésért, megint volt egy leállásom. A csatlakozó stabil.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Fenyi Leopol #116965 üzenetére
Rendben van a bejövő jelerősség, jól van beállítva az erősítő. Nézd meg kilazult-e a modemnél F csatlakozó.
-
Fenyi Leopol
tag
válasz
kabelmania27 #116964 üzenetére
Osztás nincs, viszont van egy kötés. A kintről érkező koaxot összekötötték a lakásban lévövel. A tecnikus mikor itt volt ezt a kötést is ellenőrizte.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Fenyi Leopol #116963 üzenetére
Ezek az értékek rendben vannak.
El van osztva a koax vagy osztás nélkül megy a modembe a kábel? -
Fenyi Leopol
tag
válasz
kabelmania27 #116933 üzenetére
-
Na, még gyorsan átváltottam a netet 150-ről 300-ra (sajnos nincsenek spec 1 árak itt
), mielőtt holnaptól kitalálják, hogy a 2020-as horror mobilcsomag is kell hozzá
(0+3GB-ban vagyok, bőven elvagyok a 6 GB-tal, a 8 felesleges lenne)
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
bollokcs80 #116956 üzenetére
Végül kiderült, hogy ha még ma rendelem, akkor a mobilnetre jár a duplázás, így 8 GB-t kapok, összességében +600 forinttal kerül többe a csomagom mint eddig.
-
Simi37
őstag
Sziasztok!
Tavaly váltottunk gigabitre (T) Sagemcom F@st 3890V3 kaptunk. Pontosan nem tudom mióta legalább 3 hónapja azt csinálja, hogy random 150-160mbit/re fogja a letöltést minden irányba értem ezalatt, hogy wifin, kábelen és kombinálva is. Erre csak az volt megoldás, hogy restartolom akkor egyből megint 900 fölött hasít, de ez egy hétnél tovább nem szokott kitartani és persze mindig elfelejtem, hogy van egy ilyen dolog. Mikor mindenki egyszerre van itthon és nekiáll TV-zni YT-ozni akkor meg csak csodálkozok, hogy gigás nettel 10MB/s alatt jön minden. Aztán néha beugrik, hogy rá kéne mérni és mindig kiderül, hogy 150-160nál tetőzik a letöltés.
Találkozott valaki hasonlóval? Esetleg ötlet arra, hogy mi lehet a probléma?
-
viktorhu
veterán
válasz
enginev3.0 #116954 üzenetére
-
AnonymusX
őstag
válasz
enginev3.0 #116953 üzenetére
Most?! [link]
Vagy nem volt lefedve a teljes falu?
-
bollokcs80
Korrektor
-
Kaba
veterán
válasz
bollokcs80 #116952 üzenetére
Nem érdemes várni,ha van egy jó ajánlatod azt még ma kell meglépni.Aki maradni akar a régi csomagban annak nem lesz változás marad az eredeti tarifa,kivéve ha készüléket is vásárolna azt holnaptól csak az új kondiciókkal teheti meg.
-
enginev3.0
félisten
válasz
bollokcs80 #116952 üzenetére
Ezek az újak már holnaptól lesznek, nem októbertől
-
enginev3.0
félisten
Nem tudom valakit érint e, de Tápióbicskén most húzzák a Telekom optikát
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
enginev3.0 #116949 üzenetére
Köszi, én is ránéztem, tényleg csak a nevekkel sakkoznak (Gigaerős net, nemár...)
Magentában most meg tudnék lépni egy egész jó csomagajánlatot, ezek szerint nem érdemes várni októberig? -
AnonymusX
őstag
válasz
enginev3.0 #116949 üzenetére
Én azt látom, hogy például a 2000 Mbites net kedvezmények nélküli ára csökkent 10025 Ft-ra (11250 Ft most a kalkulátorban).
Hűséggel spec vagy magenta ára csak jobb lehet.
-
enginev3.0
félisten
Kint van az ászf az új csomagokkal, semmi nem történt, csak névváltoztatás
-
Pörp
senior tag
válasz
kabelmania27 #116946 üzenetére
Ez az utolsó mérés most az osztóval volt mérve, de a 12-es csillapítás nélkül. A letöltési értékek ugyanazok, mint a második esetben, amikor osztó nélkül volt de 12-es csillapítással.
-
Pörp
senior tag
Azért csak kipróbáltam osztóval és a 12-es csillapító nélkül is:
[kép]
Az eddigiek közül ez a legoptimálisabb nem? -
Pörp
senior tag
válasz
kabelmania27 #116943 üzenetére
Rendben, köszönöm!
-
kabelmania27
Topikgazda
12 alatt lesznek a letöltési értékek, annyi a jelentősége, hogy a Telekom által elfogadott tartományon belül van, persze a feltöltésnél úgysem fog bele esni mert közel vagy az erősítőhöz. Max azért érdemes venni, mert előfordulhat hogy magas letöltési értéknél akad az iptv vagy a net, ezért jó ha kéznél van, betenni csak akkor kell ha problémát tapasztalsz.
Vagy nem veszel semmit és ha probléma van visszateszed az mmwo osztót, tévés kimenetet viszont érdemes lezárni mert az üres kimenet problémát okozhat. -
Pörp
senior tag
válasz
kabelmania27 #116941 üzenetére
Szia! Ok, és ha veszek 3-as csillapítót, akkor jobbak lennének az értékek szerinted?
-
Pörp
senior tag
válasz
kabelmania27 #116939 üzenetére
-
Pörp
senior tag
válasz
kabelmania27 #116937 üzenetére
Szia!
Köszi, amúgy a letöltési sebesség rendben van, milyen egyéb problémát okozhat hogy a letöltési értékek alacsonyak? Sima IPTV-m van, a dvb-c adás a kábelnetes digitális tv lenne? -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Fenyi Leopol #116929 üzenetére
Üdv!
Amennyiben a következő hsz-ba másolod a modem jelszint értékeket meg tudjuk írni, hogy jelszint probléma okozza-e a szakadást. -
hematoma1
aktív tag
Huawei HA35-11 készülék,abban szeretnék wifit beállitani.Az belépő :admin,de mit irjak be a jelszó helyére?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Fenyi Leopol #116929 üzenetére
Első körben megpróbálnám levetetni a bridge módot. Nem a saját eszközöd áll be ilyenkor?
-
Fenyi Leopol
tag
Sziasztok! Koax, sagem, bridge módban, gyári alapbeállítással. Wifi kikapcsolva. Saját router. 300/20. Egy hónapja a net kapcsolat kb. naponta 2x leáll. Csak újraindítás segít. Reset már többször volt. Szolgáltató szerint minden rendben. Már több technikus is vizsgálta. Helyszinen is voltak. Semmi problémát nem látnak. Mégis naponta többször kell újraindítanom.
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Otthoni hálózaton lévő RPI-t szeretnék távolról elérni (ssh, web), a kérdésem, hogy ehhez mit kell megcsinálni?
Net 150/5 díjcsomag van otthon, jelenleg nem használok routert, a Kaon CG3000 hgw látja el ezt a feladatot.
-
Pubszon
veterán
válasz
poli27 #116917 üzenetére
Nem feltétlen, én nem sokszor szoktam POE switchet használni, hanem inkább ilyen POE tápfeladót.
Itthon is így oldottam meg, így nem kell külön switch a kameráknak, hanem elvannak a 16 portos olcsó switchen. -
Pörp
senior tag
Sziasztok! Telekom IPTV-s vagyok. Csinálok otthoni IP kamerás rendszert. Egy külön switch-re foglnak a kamerák csatlakozni. A switch pedig a szolgáltatói Sagem Home Box-hoz. Kérdés, hogy a kameráknak szánt switch is IGMP-s legyen, vagy kameránál nem fontos?
-
Essejó
veterán
válasz
-Faceless- #116912 üzenetére
Jön a Gigabit koaxon is.
-
tobias40
veterán
válasz
Nem csak optikán jön gigabit..
Ebből úgy is 1414 lesz a vége..
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Tudnod kell a PPPoE adatokat (felhasználónév (@telekom.hu-s email cím) és jelszó), akkor te is simán visszaállítod, de szerintem le tudják küldeni központilag is rá, ha hívod a 1414-et, emiatt nem mennek ki.
A felhasználónevet meg tudod nézni az ONT felületén, a jelszót pedig, ha nem tudod, de be tudsz lépni a Telekom fiókodban, ott át tudod írni bármire.
-
-Faceless-
őstag
válasz
DJ. Ru$y #116911 üzenetére
Egész nap több ember használja, majd este nyúlok már csak hozzá, mert ha elszáll az én saram.
Szoftver verzió: SG3G10000604Digi-nél voltam 3 évig, és náluk nyomtam egyszer egy reset-et, mert nem működött, de nem töltött újra a modem. Ki kellett jönniük újra párosítani ami több napba telt.
Ha így resetelek, akkor távolról visszaállítja magát, vagy elszál?És igen optika, tudtommal csak optikán jön gigabit.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
-Faceless- #116908 üzenetére
Lehet jött egy frissítés, és az tett be neki. A rejtett reset gombbal csináltál már újraindítást? Próbáld meg azzal első körben. Húzz le mindent, ne kapcsolódjon semmi a hálózatra, köss rá kábelen a reset után egy gépet és próbálgasd. Ha úgyis fos, akkor 1414-en próbálj egy szoftverfrissítést kérni rá, esetleg nézd meg és írd meg, hogy milyen szoftververzió van most rajta.
-
tobias40
veterán
válasz
-Faceless- #116908 üzenetére
Ez optika?(gondolom,igen)
Lehet hogy rossz "profilba" kerültél és nem a gigás net beállításait kapod.
Saját router van a telekomos eszköz mögött?Eszközök restartja gondolom egvolt.
1414-et próbáltad már?
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Az esetleg mitől lehet, hogy a modem minden sávot lekorlátoz 30/30-ra?
Gigabites netünk van, első gigás porton vagyok rákötve cat6a-s kábellel, és valamilyen "csoda" módján a speedtest 300/100-at tud, de semmilyen más letöltéssel nem tudtam 30 fölé menni ami kezd kiidegelni.
Nem számít, hogy 10 eszköz van Wifi-n, 3 vezetékesen mind csak 30/30 akkor is ha egyszerre többet mérek. Semmilyen beállítást még csak nem is találtam erre vonatkozóan, és gyári beállítással is ugyan ez...
Az utóbbi kb. 2-3 hétben jöhetett ez be, addig 800-900-as letöltésem volt. Sagecom fast 5655v2 ac-t kaptunk.Nagyon hálás lennék, ha tudna valaki segíteni!
-
OberMotz
aktív tag
Sziasztok, tudja valaki hogy a Kaon CG3000-et hogyan lehet bridge módba billenteni? Ehh, van IP TV - a kereső alapján ebben az esetben nem lehet (?) bridge módban az eszköz.
-
bacsaba
csendes tag
Köszönöm!
Edgével sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest