-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasvold
őstag
Sziasztok!
Holnap megérkezik a Coolermaster Silent Pro Gold 600W-os tápegységem, de szeretnék venni hozzá egy UPS-t is. Sajnos muszáj,mert olyan helyen lakom,ahol elég gyakoriak az áramingadozások és áramkimaradások.
Tudom,hogy némelyik aktív PFC-s táp nem működik együtt mindegyik UPS-el, de ez után már utánajártam és működne ezekkel, vagyis ezt a két szünetmentest néztem ki:
és
Namost az APC oldalán azt írják,hogy a max. "kimeneti beszerelt teljesítmény" : 330 watt/550VA az 550-esnél és 405 watt/700WA a 700-asnál.
Ez most azt jelenti, hogy az elsőnél, ha a gépem nagyobb teljesítményt vesz fel,mint 330 watt, akkor lekapcsol a szünetmentes, vagyis nem tudom használni, ha esetleg olyan gépem van,ami többet fogyaszt,mint 330 watt ???
Erősítsetek meg szakik ebben,mert ha így van,akkor érdemesebb a nagyobbat venni ugye? Annak már 405 watt a kimeneti teljesítménye.Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Effekta MTD 1500 1500VA 938W valós szinuszos szünetmentes eladó új aksikkal
- APC BX1400UI szünetmentes tápegység, új aksikkal!
- APC SMX1500RMI2U
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- EATON 5P1550i 1100W valós szinuszos szünetmentes tápegység eladó vadiúj akkukkal, 6 hó garival
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest