Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Dell notebook topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Projektor topic
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
€uro
őstag
A szünetmentes tápoknál általában megadják, hogy hány százalékos hatásfokkal dolgoznak. Ez az érték maximális terheltségre vonatkozik. Alacsonyabb terheltségnél romlik a hatásfok.
Itt egy példa. Az Energy Use/Efficiency grafikont nézd!
Én most vettem egy olyan tápegységet, amit az előbb linkeltem. Pár nap múlva lemérem neked, hogy a gyakorlatban nálam mennyit is fogyaszt valójában.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Eaton 5S700 szünetmentes tápegység (UPS) Új akkumulátorral!
- APC UPS hálózati kártya AP9617
- EATON 5P1550i 1100W valós szinuszos szünetmentes tápegység eladó vadiúj akkukkal, 6 hó garival
- APC BX1400UI szünetmentes tápegység, új aksikkal!
- szünetmentes táp /nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / 2aksi / Schuko
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple Watch 9 45mm LTE
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest