- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Játékra (is) szánt, ultraszéles OLED okosmonitorok az LG műhelyéből
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz cinemazealot #11879 üzenetére
Nekem is ez jött le az online " kettős konverziós UPS" tehát FOLYAMATOSAN dolgozik ezért zajosabb lehet.
Alapvetően otthonra ki lehet egyezni egy aranyközéputat jelentő line-interaktívval extraként: szoftveres vezérlés, tiszta szinusz, akku bővíthetőségEzt a kulcsszóra keresést használtam már én is de nem mindig voltam megelégedve de ezt is érdemes akkor itt is bevetni.
Amit linkeltél INFOSEC tiszta szinuszos a kstar 1000VA-hez képest kicsit karcsú az ára pedig azonos, de amúgy nem túl izmos gép alá ideális.Ilyen áron ekkora teljesítményben kvázi szinuszoshoz képest azért drága, kb. a 14 ezer forintos Legrand kvázi szinuszos teljesítményét hozza, 26 ezer tiszta szinuszért nem kevés, sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
minas
aktív tag
válasz cinemazealot #11879 üzenetére
Ha így van, akkor ez azért nem túl hozzáértő számára elég inkorrekt info a gyártó részéről, ugyanis ennél a szünetmentesnél a technológiához On Line Performance vagy írva, míg a Line Interactive táp(ok)hoz (pl. X3 EX) meg ténylegesen az, hogy Line Interactive. A felhasználók többsége ebből indul ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó számokkal készül a Samsung generációváltásra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- BMW topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...