Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Szia! Hát, a probléma megoldódott, de sajnos/nem sajnos nem egy progi által, bár lehet h szüxségem lesz majd vmikor ilyenre is.
Úgy néz ki a tesók nem használják állandó letöltésre a netet, én pedig vagyok olyan etikus, h korlátozom magamnak (30k le, 6k föl a limit... nekik marad 12-14 le, 3-4 fel... :) -
vsz
tag
hello, sikerült valami megoldást találnod? most nekem is nagy szükségem lenne egy hasonló funkciókat betöltő progra.
-
tigga
tag
na figy mi van a gépen?
ha szerencséd van és xp akkor simán megoldod:)
csak az a lényeg hogy te legyél az admin:)
netlimitert service ként futtatod és akkor többiek nem látják amikor belépnek saját usernevükkel.
ennyi :) -
supercow
őstag
esetleg ez:
http://www.gigamindsystems.com/whm/whm.php
ilyeneket tud az oldal szerint:
hide windows / hide programs / hide applications
Automatically hide programs on startup
Remove programs from Ctrl-Alt-Del list
lefordítod nekik magyarra a programot és ingyen reg. verziót kapsz. -
tsello
aktív tag
nem jó.
Marad a pillanatszorítós megoldás vagy rakd rá az asztal lábát a kábelre. -
tsello
aktív tag
Kipróbálom.
-
-
Panther
HÁZIGAZDA
Tegyél valami szorítót az UTP kábelre, ha jól csinálod, akkor egyszerűen nem fér át rajta több 15-20K-nál másodpercenként :D
-
bigfranyo
csendes tag
Talán Bandwidth Controller a megoldás.
[L]http://bandwidthcontroller.com/files/BandwidthControllerSetup.exe[/L]
:D -
eper-fa
aktív tag
hát routerrel nem tudom hogy, de én netmegosztáshoz Sygate OffiNT-t használok, abban meg van bandwith management...
-
PeliScan
addikt
Mert kedves tesóim elkezdenének hőbörögni, h nehogy má itt korlátozom a netet, és hiába mondanám nekik, h igen, én is korlátozom magamnak, kikapcsolnál/kikapcsoltatnál a korlátozást. Ekkor persze én sem korlátoznám ha én letöltök, és így senki sem tudan netezni rendesen. Ezt elkerülendő lenne jóm, ha nem is tudják, h ők nem épp 1Mbittel töltenek. :)
-
Miért kellene elrejteni? :F
-
PeliScan
addikt
Köszönöm a válaszokat! :)
Arius: remélem nem lesz igazad... keyloggerből tucatnyi ilyen progi van... csak van egy ilyen is. :)
ch.peter: kösz a linket, most nézem. :) -
Arius
aktív tag
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=27480
-
Uzmany
őstag
Ugyanez a gondom nekem is... Akkor nem nyitok ebben a témában újabb topicot.
-
PeliScan
addikt
Sziasztok! :)
Nyár óta élvezem az 384/64ADSL szélessáv áldásait, de most veszélybe került a gondtalalan nezetésem. :) A veszélyforrás: vettem egy routert, h a család többi tagja is hadd férjen má hozzá a zinformácijós szupersztrádához. :)
(a hide azértfontos, mert tuti, h ha látják a tesóim [szám szerint 3] h korlátozom a netet, elkezdenek pattoni, pedig én magamnak is korlátozom, ha letöltök, csak ezt m nem érik fel még ésszel... kicsit. :DDD)
Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Macska topik
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest