- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Szia! Hát, a probléma megoldódott, de sajnos/nem sajnos nem egy progi által, bár lehet h szüxségem lesz majd vmikor ilyenre is.
Úgy néz ki a tesók nem használják állandó letöltésre a netet, én pedig vagyok olyan etikus, h korlátozom magamnak (30k le, 6k föl a limit... nekik marad 12-14 le, 3-4 fel... :) -
PeliScan
addikt
Mert kedves tesóim elkezdenének hőbörögni, h nehogy má itt korlátozom a netet, és hiába mondanám nekik, h igen, én is korlátozom magamnak, kikapcsolnál/kikapcsoltatnál a korlátozást. Ekkor persze én sem korlátoznám ha én letöltök, és így senki sem tudan netezni rendesen. Ezt elkerülendő lenne jóm, ha nem is tudják, h ők nem épp 1Mbittel töltenek. :)
-
PeliScan
addikt
Köszönöm a válaszokat! :)
Arius: remélem nem lesz igazad... keyloggerből tucatnyi ilyen progi van... csak van egy ilyen is. :)
ch.peter: kösz a linket, most nézem. :) -
PeliScan
addikt
Sziasztok! :)
Nyár óta élvezem az 384/64ADSL szélessáv áldásait, de most veszélybe került a gondtalalan nezetésem. :) A veszélyforrás: vettem egy routert, h a család többi tagja is hadd férjen má hozzá a zinformácijós szupersztrádához. :)
(a hide azértfontos, mert tuti, h ha látják a tesóim [szám szerint 3] h korlátozom a netet, elkezdenek pattoni, pedig én magamnak is korlátozom, ha letöltök, csak ezt m nem érik fel még ésszel... kicsit. :DDD)
Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest