- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
Nem szúrod szerintem senki szemét, majnem teljesen ontopic vagy itt is
Mindazonáltal tudtommal nincs olyan hogy egyik topikba írhatsz a másikba meg nem. Olyan van, hogy ha leketyegett a login időd és kiléptet a fórummotor, és akkor próbálsz hozzászólni, akkor kéri a jelszavad, de a következő üzenet mégis az lesz hogy ''nincs meg a megfelelő jogosultságod''. Ezt figyelmen kívül kell hagyni, nyomni egy frissítést és máris mehet a post.
A kérdésekre a nagytudományú szakik majd megmondják a tutit, én csak annyit fűznék hozzá hogy kb hasonló szituációban épp a közelmúltban én egy inteles, SATA-s megoldást választottam. Egyrészt a várható terhelés nem lesz jelentős (jelenleg csak 7-8 munkaállomás), úgy ítéltem meg hogy a sata egyelőre bőven elég lesz, másrészt az előző PC-szerverből a már meglévő vinyókat is föl tudtam használni. A ház fix hdd keretét upgradeltük SAS-SATA backplane-es hot swap-re, így ha kinőnénk, később bele lehet tolni nagyobb SAS vinyókat is, igaz kártyát akkor is kell majd venni mert a lap csak sata-s.
Én a rendszervinyókat raid1-be, a tárhely meghajtóit raid5-be tettem (ehhez külön kellett venni a laphoz raid5 kulcsot).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest