- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
Bennyboy #2125 üzenetére
ez elvileg beférne oda
vagy ott kicsit megbarkácsolni a HDD 3,5 tartó lemez helyét ahol a VGA széle hozzá érne, ott kivágni azt a részt -
Bennyboy
őstag
Helo. Ebbe a házba belefér egy 4080-as?
köszi -
-
VGYke
addikt
válasz
MrTwister #2119 üzenetére
Köszönöm válaszod! Lehet elszállt az agyam (mert a pénztárcám nem), fejembe vettem utódnak Cooler Master COSMOS C700M házat. Szerintem nem fog összegurulni az a sok forint ami jó lenne az új konfighoz, így lehet privátban megkereslek a PHANTEKS ház tapasztalataival kapcsolatban...
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Szóval továbbra is gondolkodom a ház megtartásán. Szerintetek AORUS GeForce® RTX 2080 SUPER gyárilag vizezett VGA-nak a 240 mm-es radiátorát bele tudom rakni valahová? Hová, a tető ventilátor helyére?
Ház megtartás esetén bonyolódna a probléma, mert i9-9900K-hoz Noctua NH-D15 hűtő illene, de ez a házba nem fér bele, tehát Noktua helyett is kompakt vizes CPU hűtőt kellene belerakni.
Megoldható, vagy engedjem el magamtól a szeretett házamat?
Ez esetben mi a méltó utódja? -
jeni
félisten
amúgy ez is egy megoldás.
TP-Link UH770
nekem ez van: TP-Link UH720 ennek előnye a Két exkluzív 2.4A töltőport megléte oldalt ,ami független a PC géptől.
Ez picivel olcsóbb.
Mind három előnye,hogy saját 12V töltő csatival rendelkezik.
Asztalra kihelyezve akár a gép hátsó USB 3.0 csatlakoztatva is használható.mégis van USB-C kivitelben is,nem nagyon terjed mert piszok drága az.
az USB 3.0 kábel van amelyiken rövid,nekem a TP-Link elegendő hosszú de ezt lehet toldani vagy külön több méteresben vehető USB 3.0 csatlakozó hosszabitó kábel. -
jeni
félisten
Hello!
Ilyen van és kapható lesz,de meddig az passz. Ellenben USB-C verzióban szerintem nem nagyon lesz.
Ez olcsóbb,ha jól sejtem ez is 19 pontos csatival van ami nem látszik a képen. -
VGYke
addikt
Sziasztok! Ha él még itt valaki kérdezném: Ezt a panelt hol lehet beszerezni / hogy keressek rá?
Kiváló ez a ház, most tervezem a lelkét kicserélni egy Z39 lapra (stb.) de a házat megtartanám. Mivel az asztal alatt van, nehézkes a hátlaphoz hozzáférni, (csak oda fixen bedugott kábelekkel lehetséges) kellene az előlapra USB3, de nem ártana USB-C, ha létezik egyáltalán ilyen panel.
Köszönöm ha olvassa valaki és segíteni tud. -
khorvat
senior tag
válasz
Henker2 #2112 üzenetére
Oldalát leszeded és belül látszani fog az előlap megfogatása mind a két oldalon ezeket kipattintva lazítva előre fele letudod húzni az előlapot a ház vázáról. De lehet a felső usb kimenetes részt is le kellett szedni ehhez ezt látni fogod, nincs itt a ház és régen szereltem mar szét de ez rémlik. Remélem vmennyit segít és sikerülni fog.
-
Henker2
addikt
Üdv Srácok!
A Cooler Master HAF 922 -es ház előlapját szeretném leszedni, hogy az első ventihez hozzáférjek!
Hogy tudom ezt megtenni?Köszi
-
MrTwister
őstag
válasz
Hellboy2387 #2110 üzenetére
Végül új házam lesz, ablakos.
-
válasz
MrTwister #2109 üzenetére
szia, nem mondom hogy könnyü mert kb.én 3 év alatt sikerült szereznem oldallapot hozzá,igaz másodjára mert én barom egyszer már eladtam akkor is kb. 2 év keresés volt, házat vettem minden alkalommal, a sárkány rajta matrica könnyen lejön. A két gépház gyakorlatilag ugyan azon az alapon van csak plusz müanyag illetve szürök vannak rajta. Alapján külön oldallapot senki nem árul. az ebay-en van horror áron.
-
MrTwister
őstag
Gyári átlátszó oldallapot tud hozzá esetleg valaki(hazai vagy EU-s beszerzéssel) vagy a sajátját ha karcmentes eladná?
-
madd dogg
senior tag
válasz
sestertius #2105 üzenetére
Van helyette már rég egy Lian Li PC-q01b. Nincs szükségem VGA-ra, így a méretcsökkentés és az igényesség voltak a fő szempontok.
De a Lian Li-t is el fogom adni, keresek egy kicsi fekvőházat, amit be tudok tenni a nappali szekrény fakkjába az xbox mellé.
-
madd dogg
senior tag
válasz
sestertius #2096 üzenetére
Megvan a tartó, ha kéred megegyezhetünk. A ház is megvan, csak meguntam hirdetni.
@jeni: olcsóbb, de számomra igénytelen lenne.
-
sz.j
nagyúr
válasz
sestertius #2100 üzenetére
Az elsők között vettem 2008-2009 környékén ...
Én nem cserélgetem a házakat, mert ez nekem mindenre maradéktalanul elég ...
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
De rég voltam itt .., persze mert eddig nem volt különösebb gondom a házzal.
Viszont most megint van.Honnét lehetne beszerezni a HDD meghajtók rögzítésébe "besegítő" gumibakokat, mert az eredetiek elöregedtek, lassan teljesen szétmállnak?
Íme -
madd dogg
senior tag
válasz
Hellboy2387 #2094 üzenetére
Katt ide, annyira nem lett átalakítva. Szerintem csak nem up to date.
Meg kellene javítani a Jackeket és USB3-ra kellene cserélni a front panelt. De cserébe 12k. Ezt a házat 40k-ért árulták mielőtt kifutott. Még én is 24-ért vettem 2008-ban, az meg nem ma volt.
-
-
-
madd dogg
senior tag
válasz
sestertius #2091 üzenetére
Nos, több mint egy hónapja fent van, 860-an látták már, de még egy érdeklődő sem volt. Pedig alku is belefér, és nincs rossz állapotban. Talán túl őszinte voltam a hirdetésben, vagy gőzöm sincs.
Gondolkodtam, hogy az USB-ket kicserélem 3.0-ra és megcsináltatom a Jackeket, plusz kap egy külső belső telifényt fényezőműhelytől, kap egy plexit és beragasztom a noise absorber kitet. De ez nekem belekerülne 10ezerbe, és szerintem 20-22-t nem adnának így sem érte, hogy gyakorlatilag új és extra lenne.
-
sestertius
őstag
válasz
madd dogg #2090 üzenetére
Több házat is lepróbáltam azóta.... és a CM alapvetően bejött. A HAF X után a Storm Trooper kifejezetten pöpec volt, de aztán ismét vissza vettem a méretekből, és a CM HAF XM mellett döntöttem. Ezt cseréltem most Corsair 750D-re. Remélem beválik...
Anno a komolyabb házaim közül a HAF 922 volt az első olyan, amire azt mondtam, hogy na...Sokat dilemmáztam egy időben, hogy az oldal plexis, fekete belsős és USB 3.0-val szerelt verziót beszerezzem, de végül nem mellette döntöttem. Aki azonban tényleg komoly házra vágyik, annak tényleg még mindig ajánlott!
-
madd dogg
senior tag
válasz
sestertius #2089 üzenetére
Még mindig. Kinőni? Be is költözhetnék akkora.
Változnak az igények, nincs időm játszani, de a processzorteljesítmény kell a Creo miatt. Aztán mivel nappaliba került a gép, előtérbe került mennyire hatalmas. Így váltottam miniITX-re, és egy LianLi PC-Q01b-re. Ami szintén eladó, mert rájöttem, hogy fekvő házat el tudok tenni a nappali szekrény egy nyitott fakkjába az Xbox mellé.
First world problems.
-
Flashget
félisten
.
-
Nyugis
senior tag
szasztok!
nekem egy TT Commander MS-I házam van (egyébként eladó új még garanciális),
és olyan házat keresnék ami HAF 922 vel méretben egyező. mindegy hogy milyen márka.
vlamelyik hozzáértő kolléga tudna ilyet javasolni? -
jeni
félisten
válasz
Henker2 #2084 üzenetére
hello!
az alsó tálcát az írók alatti részt nem lehet le/kipattintani?
ez alapján mögötte levő ventinél látni lehet a 4 csavarokat. -
Henker2
addikt
Üdv Srácok!
A ház nagytakarítása előtt állok, és az lenne a kérdésem, hogy az előlapi 20-as ventihez hogy lehet hozzájutni kitakarítani? Mert elég porcicás már a rács is belülről.
Leirná valaki egy picit részletesen, hogy hogy lehet lebontani az előlapot?Köszi
-
kmisi99
addikt
Valaki véletlen nem keres ventilátor szabályzót a gépházhoz?
sz.j Szét lehet szedni simán, kis ügyességgel lehet új kapcsolót beleforrasztani.
-
sz.j
nagyúr
Srácok, egy kis segítségre lenne szükségem!
Lehet, hogy a házban lévő főkapcsoló megadja magát, mert olykor csak a második (esetleg a harmadik) kapcsolásnál indul el a gép.
Tud valaki valamilyen címet adni ahol lehet ilyent venni?Előre is köszönöm az infókat.
Üdv sz.j -
jeni
félisten
válasz
Gyurmatag #2076 üzenetére
Hello
Szerintem nem. -
Gyurmatag
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ilyen házam és érdekelne, hogy belefér-e ez a videókártya:
[link]
A kártya 312 mm hosszú.
Előre is köszönöm a választ! -
jeni
félisten
válasz
Bennyboy #2074 üzenetére
Biztosan létezik,de,hogy még kapható lenne? Szerintem maga a házat sem gyártják már.
Lehet,hogy érdemes fabrikálni hozzá egy plexti ablakot,ha nincs gari a házra és ügyes vagy akkor olcsóbban megtudnád oldani.
Anno innen lehetett rendeleni.
[link]
[link] -
Bennyboy
őstag
üdv
nekem egy oldalrácsos verzióm van és érdeklődnék, hogy tudok-e rá szerezni plexit és ha igen hol mert eddig nem találtam. köszi
-
VGYke
addikt
válasz
sestertius #2069 üzenetére
Köszönöm! Igazából nem kell bazi nagy ház, a legnagyobb alkatrész hosszban egy Asus HD7970, szélességben meg a nem gyári Alpenföhn Matterhorn procihűtő. Az eleje tök üres, 1 DVD, 1HDD, 1SSD van és lesz benne.
Anno, amikor belaktam a házat a most cserélendő X58A alaplappal, az átkébelezésről készítettem néhány fotót, most sem lesz több cucc benne, kivétel a VGA, mert azt már azóta kicseréltem egy vastagabbra.
Esetleg van konkrét javaslatod? -
sestertius
őstag
Igazából a HAF 922 és a HAF XM is mid tower /ezért is lenne ez az utódja/, míg ugye a HAF X és a 932 full tower... bazi nagy házak!
Ez nem az én listám, ez tény.
Ha nem akarsz nagyobb házat a 922-nél, csak modernebbet, a mid towerek között nézelődj, és ebben a körben nem kizárt, hogy elégedett leszel egy 912-essel is. Van választék... -
VGYke
addikt
válasz
sestertius #2067 üzenetére
És a HAF 932 hol helyezkedik el a "listádon"?
-
sestertius
őstag
Ez jó kérdés... Elvileg utód a HAF XM, méretben legalábbis, de anno a HAF X-re írták, hogy a 922 utódja... Jelölés alapján az XM az X kisebb változata. Én a HAF XM-et választanám, de csak azért, mert már volt HAF X-em...
Csak USB 3.0 viszont sehol nem lesz, mindenhol van még USB 2.0 is. -
VGYke
addikt
válasz
sestertius #2065 üzenetére
Köszönöm válaszod, felvettem a kapcsolatot!
Szánom bánom bűnömet, nem kerestem utána, először (visszakeresés nélkül) itt kérdezek:
Mi a HAF922 utódja, ami méltó hozzá, de USB3 mindenhol, meg jobb -
VGYke
addikt
Szerintetek előlapi USB2 csatlakozó egyszerűen cserélhető USB3 bemenetre? (alaplap csere lesz, ami tele van USB3-al)? Szóval ház belsőt kellene operálni, de soha nem néztem ilyen téren bele és nem is értek hozzá ezen a szinten....
-
gti16v
őstag
válasz
sestertius #2060 üzenetére
Cm 690 után,nagyon nagy könnyebbség a szerelés,de így is 4,5 óra volt a ki-be-át költöztetés.
-
gti16v
őstag
közben rájöttem mindenre..........
-
gti16v
őstag
sziasztok,most cseréltem el a CM 690-es házikómat,erre......
de most nem nagyon keresgettem a lényegét,de azért kíváncsi lennék,bent középen az a táp csati és két sata csatlakozó,mire van? köszi. -
gti16v
őstag
Sziasztok,mennyit ér most egy ilyen ház,közepes állapotban? Köszi
-
Gyurma23
aktív tag
Sziasztok!
Csatlakozom énis vettem egy 922-est igaz asszony huzta a fogát hogy ennyit kiadtam érte de nagyon szép tágas és kényelmesen szerelhető nem bántam meg én vettem bele enermax ventiket igy drágább volt viszont iszonyatosan jol szellőzik és minden elfér benne kényelmesen egyedi oldalplexiset választottam a végösszeg 35e-ft volt viszont minden hónapban nem veszek házat :p töltök fel majd képeket isNem saját fotok de ő lenne az
-
P@ly
tag
Sziasztok!
Milyen NYÁK-ba forrasztható JACK aljzatot ajánlotok az előlapi panelhez? Gyakorlatilag használhatatlan a fejhallgató aljzat... (JACK aljzatból 5 érintkezős kell bele. Viszont ahol a 2-2 szélső közös (L-R), NA az nem jó hozzá
)
Segítségeteket, előre is köszönöm
-
madd dogg
senior tag
UP!
-
válasz
khorvat #2049 üzenetére
üdv. Igen nem olcsó, de nekem meg érné, és olyan embereket keresek akinek meg érné. Szerintem nagyon jól nézki. Én is 25-ért vettem a házat de eddig kb. 30-at költöttem ház modding-ra szóval nekem azért kellene hogy kész legyen a ház. Kinek mi a vízem szépen látszana benne. Amugy meg biztos el lehetne adni 4-5 ezerért ha türelmes vagy.
MInden estre még annyit h. szinte lehetetlen beszerezni ezt az oldal lapot, Már kb. 30 boltot hívtam fel és senki nem segít benne, Azt mondják hogy ugye vékony de még is nagy és a plexi miatt sérülékeny és a vele járó macerák miatt szinte senki nem válalja. ez az egy bolt válalta de ö meg azért nem vesz 10db ot hogy eladjon nekem 1-et. Vagy pedig a másik lehetőség hollandiából tudnék rendelni 18k-t az meg már nekem nem éri meg. Ezért keresek más embereket akit érdekelhet.
-
khorvat
senior tag
válasz
Hellboy2387 #2048 üzenetére
8-10k az szerintem rengeteg érte, durván borsosan adják sajnos azt kell mondjam, az egész házat vettem 26k környékén, nem beszélve arról hogy a megmaradó oldal lapot se tudnánk eladni magában, hogy kicsit kompenzáljon az áron
-
Hello. Akinek ilyen oldallap kellen a haf922-ére az irjon pü.-t Nagy nehezen sikerült talánom valakit aki betudja szerezni csak a beszállítónak a gyár 1db-ot nem ad, csak többet így rá vagyok szorulva arra hogy valakik még rajtam kívül akarjanak még ilyen oldallapot. 8-10k között lenne az ára, annál kevesebb minél többre van igény, ennyit mondott az ember semmi hasznom nem lenne csak ,hogy legyen 1 ilyen oldallapom. Privátban várom a jelentkezőket, ha lehet csak komoly érdeklődők mert ha nem lesz gazdája azt is nekem kell kifizetnem.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Mit tudok tenni a felső ventiráccsal hogy ne rezonáljon. Csak mert néha előjön és rettentő módon zavaró. Van amikor percekig csinálja, van amikor 1 órát, van amikor meg napokig semmit. Gyári 20-as venti van felül.
-
glspeter1
őstag
válasz
jozsi252 #2041 üzenetére
Nem kell leszedni a tetejét. Belülről kicsavarod a 3-3 csavart és kipattintod alulról az előlapot. Csak annyit kell még tenned, hogy az előlapnak hagysz helyet lefele, hogy le tudjon jönni. (pl. ha asztalon van, akkor húzd kicsit a szélére, ha meg a földön, akkor emeld meg)
-
jozsi252
veterán
válasz
Hellboy2387 #2040 üzenetére
Végülis akkor az egész tetejét meg ahol vannak az USB-k azt fedő müanyagot kell lepattintani mi? Egész tetejét arra értem hogy ahol van a power gomb, meg ameddig a felső rács kezdődik?
Félek hogy eltörök valami fület
Nemtudod pontosan meghatározni hogy hol kezdjem el feszegetni?
-
válasz
jozsi252 #2039 üzenetére
6db lemez csavar fogja az elejét, de elsőként a felső részt (bekapcsoló gomb, usb. stb) azt kell kipattintani 4 darab ponton fogja, aztán utána a 6 csavart kicsavarod és szépen lejön az egész, aztán szképen hozzá férsz a ventihez. Lehet kábel is bele ér vagy nincs meghuzva a csavar rendesen
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Mennyire nehéz az előlapot leszedni? Mert az elől levő ventit szeretném lecserélni egy újra mert picit kezd hangos lenni. Ha megbököm a ház jobb oldalát a ventinél, akkor elhalkul : D szürreális kicsit..
Lehetséges hogy rezonancia van valahol és azt hallom?
-
-
glspeter1
őstag
válasz
Hellboy2387 #2036 üzenetére
Az eredmény magárt beszél!
Én béna vagyok az ilyesmihez. De ha már lefújatnám feketére, akkor egy plexi oldal se ártana. (ezért nem csináltattam meg eddig) -
-
glspeter1
őstag
válasz
Hellboy2387 #2034 üzenetére
Nagyon szép !!!!
Az oldallap amúgy engem is érdekelne. -
Hello. Nekem lenne 1 haf 922-es házam kicsit át alakitottam, jelenleg igy nézki és szeretném hogy ez látszodjon, föleg hogy nem sokára a vizem maradék része is meg érkezik aztán mehet az öszerakás. És valahonnan kéne nekem 1 ilyen oldal lap hogy szépen minden látszodjon. Elvileg erről lenne szó. De se égen se földön nem találok ilyet sehol. Valaki tudna nekem segiteni benne. Hol lehető vagy mennyi vagy bármi? köszönöm.
-
sz.j
nagyúr
válasz
boogie84 #2026 üzenetére
Az OEM 120GB-os SSD ára 21,5 k volt ... Most őszintén minek adjak ki plusz 6-10k-t, egy gost cd-ért, kábelért, ill. keretért?
Inkább megcsináltam a keretet (fillérekből) az otthon talált cuccokból, kábel volt, klónozásra meg az ingyenes Macrium Reflect progit használom -
madd dogg
senior tag
Azt a k.va mindenit!
Jól emlékszem, hogy anno valaki itt ~10k körül rendelte Dél-Amerikából?
-
kmisi99
addikt
Tegnap meg ma jó sokat dolgoztam de végre rendet raktam a gépházba eddig kicsit nagy volt az összevisszaság. Kép
-
Drizzt01
őstag
Sziasztok.
Boldog tulaja lettem egy 922 kuckónak. A problémám csak annyi , hogy a HDD tartót nem lehet variálni , csak ha lefúrom a szegecset.A kérdés az lenne , hogy ha kiveszem a tartót, a hosszából / magasságából / el lehet venni ? Csak 2 HDD lesz benne , viszont akkor elférne alatta a radiátor rendesen , csak néhány lyukat kellene fúrni a szellőzéshez. -
ghostmat
tag
válasz
madd dogg #2015 üzenetére
Szia!
Köszi a választ! Próbálgattam közben, rendeltem ventiket is azóta.
Táp maradt lefelé, az alsó helyre betettem a 14-est, de nem sokat dobott rajta, sűrű a rács, így betettem az 5,25 helyre.Oldalra feltettem még egy 20cm-est + a tetőn egy 20as + elöl. Kíváncsi vagyok mennyire melegednek majd a karik. Eddig max 78 volt a melegebb.
Képeket majd teszek fel, én is szívesen néztem más hogy oldotta meg
-
VásRló
tag
Sziasztok. Ebben a házban alapból benne van a hangszigetelő vatta, vagy külön kell belerakni?
Anélkül nem elég halk? -
Solesz84
aktív tag
Okés.Köszönöm a segítségeteket.Akkor veszek hozzá 1 vezérlőt.
-
madd dogg
senior tag
-
boogie84
veterán
válasz
Solesz84 #2008 üzenetére
Ez biosból derül ki h tudod e feszültséggel szabályozni a ventiket. Viszont ez meg macerás ha biosból szeretnéd, mert pl játékok előtt be kell menni oda h feltekerd... nem jó megoldás.
Talán egy előlapi panel. Nekem Aerocool F6XT Fan Controller-em van. Egy baja, h nem lehet vele kikapcsolni őket teljesen.
-
Solesz84
aktív tag
Sziasztok.Azt szeretném kérdezni h a ventiket lehet benne szabályozni mert elég hangosak, v kell venni hozzá külön 1 vezérlőt, v esetleg szoftveresen megoldható?Ilyen lap van benne http://hu.gigabyte.com/products/page/mb/ga-ep31-ds3l_20/
-
madd dogg
senior tag
válasz
ghostmat #2006 üzenetére
Mivel méretben nagyobb fajta Mid Tower, így a teljes átszellőztetéshez érdemes az összes ventilátorhelyet kihasználni. Táp lehet fordítva is, nekem 2 évig lefelé nézett, most kb fél éve bentről szív, kicsit így talán halkabb, kevesebbet erőlködik.
SLI esetén mindenképpen tedd be az alsó 12-es vagy 14-es ventit, az az alsó kártyát jól ki tudja szolgálni. Az oldalsó 20-as meg nyom egy kicsit a felsőnek is. (nem tudom van e egy slotnyi hely a két kártya között, vagy teljesen egymáson vannak).
Felül nekem 2 12-es van, de nem bizonyított, hogy egy 20-as jobb e, vagy 2db 12-es, csak így alakult. A felső és a hátsó szívjon ki, a többi fújjon be. Mire minden venti menni fog, bőven lehűti majd az alkatrészeid, feltéve, ha nem szabályzod le 500-ra mindet. De gondolom egy SLI rendszer mellett nem a halkság az elsődleges szempont.
Egy fényképet tehetnél fel, kíváncsi vagyok a VGA-k elhelyezkedésére. Meg amúgy is rég láttam már más házát.
-
ghostmat
tag
Sziasztok!
Múlt héten lettem én is boldog tulaja egy HAF922-nek. Pár tulajtól szeretném kérdezni, hogy a ventillációt hogy oldották meg, mert jelenleg melegebb az sli rendszerem, mint az előző sharkoon revenge házamban...
A jelen felállásban fennt egy 20as elől egy 20as /bár ennek a légáramát nem is érzem/ és hátul egy englide 12es venti van.
Rendeltem a héten még párat, köztük egy 20ast is még oldalra.
Ha valakinek van még sli-s rendszere, vagy nagyon melegedő karija, megosztaná velem, hogy neki milyen konfigban sikerült minimálisra szorítani a hőfokokat?
És a táp kérdés.. én betettem úgy hogy alulról szívja a levegőt... érdemes megfordítani, vagy nem lesz baja így sem a tápnak?
thx
-
madd dogg
senior tag
válasz
sestertius #2004 üzenetére
Részemről ok, rendelhetünk közösen, a posta megoszlik. De én még kénytelen vagyok várni vele nyárig, akkor kapok fizut, július közepe környékén.
Lehet, hogy majd rákérdezek, tudnak e küldeni USB3-as front panelt a 922-höz.
-
sestertius
őstag
válasz
madd dogg #2003 üzenetére
A topik néha gyengélkedik, de jó, ha van, aki életben tartsa... meg ugye ilyen régi/új kiadású 922-esek is biztosítják a témát...
A panel itt ugye kapható, csak az postával együtt nem kevés ugye... Talán össze kellene majd beszélni a költségek megosztása végett, mert én is dilemmázok egy Storm Trooper ablakos oldalfalon... Na meglátjuk.
-
madd dogg
senior tag
válasz
sestertius #2002 üzenetére
Nagyon jól eltaláltad, ez a gondom. És még inkább az, hogy nem tudok beszerezni egy plexis gyári oldallapot. Szerintem ez a fekete belsős 922 már rég piacon lehet, de ahogy látom, amerikai belpiacos termék. Miért kell minket ettől megfosztani? A 690-esből is van advanced, a 922-ből is jöhetett volna. Szerintem az XM nem igazán illik a 922-es stílusához, a nagy műanyag borításokkal inkább Storm típusnak nézném.
Ha a 922-t nem tudták egy ideje már eladni, annak kizárólag az volt az oka, hogy szolgáltatásban lemaradt a konkurenciától. Külsőre még mindig modern, és szerencsére nem túljátszott. Kellett volna egy fekete belsős, USB3-as, porszűrőzött változat, és akkor nincs szükség XM-re, amibe porszűrőket még mindig nem tettek eleget.
Egyébként nagyon figyelmes vagy, hogy linkeltél, köszönöm. És kezdem azt érezni, hogy idegesítően sokat írok ide.
Csak nem akarom, hogy kihaljon a topic, nekem még ezernyi tervem van a házzal
-
sestertius
őstag
válasz
boogie84 #2001 üzenetére
Csak az, hogy küzdött a sajátjával - nem csak ő -, hogy fekete belseje legyen, az előlapi usb panelek és jack csatlakozók hibája miatti gondokról nem is beszélve, ja meg az usb 3.0 hiányáról...
Aztán kijön a 922 régi verziója az xm után /számomra érthetetlen, mert a 922 modern folytatása ez lenne/, ami fekete belsővel és usb 3.0-val van szerelve...Szerintem csak ez a gondja, de javítson ki, ha tévedek....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest