Hirdetés

Megújult a Cooler Master HAF 932

Hirdetés

A Cooler Master a házak piacán nagyot dobbantott a HAF 932-es termékkel, mely ugyan nem volt olcsó, de kifejezetten jól volt összerakva. Erről a bemutatónk is árulkodott, ahol a toronyház minden részletét megvizsgáltuk. A vállalat úgy gondolta, hogy eljött az ideje egy apróbb frissítésnek, így bemutatkozott a HAF 932 Advanced jelzésű modell, ami az elődhöz hasonlóan az Extended ATX alaplapokat is fogadja, a meghajtók pedig hat darab 5,25, illetve öt 3,5 colos rekeszbe helyezhetőek.

A 13,4 kg-os, 243 x 560 x 564 mm-es termék elől egy 23 cm-es, vörös LED-del világító ventilátort használ, emellett felül és az oldallapon is található egy-egy hasonló méretű, LED nélküli légkavaró. A hátsó 14 cm-es szélgépről sem kell lemondani, így a ház hűtése igen jó hatásfokú lett. A torony két darab tápegységet fogadhat, egyet alul és egyet felül, emellett segédeszköz nélkül is szerelhető az egész rendszer. A gyártó a processzorhűtő egyszerűbb szereléséhez és a kábelek ízléses elvezetéséhez biztosította a megfelelő kivágásokat, valamint a vízhűtő csövei is utat találnak majd az erre kialakított nyílásokon keresztül.

Az Advanced jelzésű modell az elődtől a gumizott, fekete belsőben különbözik, továbbá a felül található, négy darab USB 2.0, egy FireWire és egy eSATA porttal rendelkező I/O panel kiegészült egy 3,5 hüvelykes helyre építhető előlapi modullal, mely két darab USB 3.0-s felületet kínál.

A Cooler Master HAF 932 Advanced szállítása már megkezdődött, az ajánlott fogyasztói ára 160 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés